Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Alle taler om det, men kun de færreste ved, hvad der er op og ned, når talen falder på GDPR. Hvad må man dele, hvordan skal man sikre, at personoplysninger ikke falder i forkerte hænder og hvordan sikrer man, at dokumentere sine procedurer? Det kan du blive klogere på og bedre til på bare en time.

Der er mange hensyn at tage, når man skal leve op til GDPR-reglerne. Derfor har Domea.dk’s ekspert på området, jurist Birgitte Hjorthøj, skruet et webinar sammen til alle organisationsbestyrelsesmedlemmer, for at sikre at de også har styr på GDPR-reglerne.

Webinaret er kun på en time og tager fat på de vigtigste regler i beskyttelse af persondata – og det ansvar boligorganisationerne er forpligtede til at leve op til.

”GDPR – det kan lyde lidt svært, men vi tager fat emnet med et kort overblik over reglerne og med konkrete eksempler, der er relevante for organisationsbestyrelserne og deres arbejde. Så bliver det mere håndgribeligt og lettere at arbejde med,” siger Birgitte Hjorthøj.

Hvis man vil deltage, så skal man finde ud af, hvilken dag man kan – der er to datoer at vælge i mellem – den 15. eller den 17. juni 2021 kl. 10 og det varer en time.

Kurset er for alle organisationsbestyrelsesmedlemmer og -suppleanter og det er gratis at deltage.

Du deltager ved at bruge nedenstående link og tilmelding er ikke nødvendig.

15. juni kl. 10-11
GDPR-webinar for Organisationsbestyrelser i Domea.dk 

Deltag i Zoom-mødet:
https://zoom.us/j/98961590304?pwd=OXBhT3RUT1p6NHJMSXd3L2JsMGR4UT09

Meeting ID: 989 6159 0304
Passcode: 760049

17. juni kl. 10-11
GDPR-webinar for Organisationsbestyrelser i Domea.dk

Deltag i Zoom-mødet:
https://zoom.us/j/93628270758?pwd=bFIyc2FhcktLSjFpNHNsMUVNMUZZZz09

Meeting ID: 936 2827 0758
Passcode: 157502