Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den 11. juni 2021 løber årets generalforsamling af stablen i vante rammer på Hotel Nyborg Strand. Og heldigvis kan vi, med mundbind, restriktioner og afsprittede hænder, mødes fysisk igen i år.

Snart er det tid til den årlige generalforsamling i Domea.dk. På grund af coronaepidemien er den blevet udskudt til den 11. juni og gennemføres – ligesom sidste år – fysisk, men med en række nødvendige forholdsregler.

I Domea.dk opfordrer vi alle boligorganisationer til maksimalt at sende to deltagere til generalforsamlingen. De repræsentanter, der deltager på generalforsamlingen, råder automatisk over alle boligorganisationens stemmer. Det er også vigtigt at medbringe gyldigt coronapas eller en negativ coronatest, ligesom der bliver udleveret mundbind.

Generalforsamlingen bliver streamet

Igen i år livestreamer vi generalforsamlingen, så de organisationsbestyrelsesmedlemmer, der ikke kan deltage, kan følge med direkte hjemmefra.
Generalforsamlingen er Domea.dk's øverste myndighed og er sammensat af bestyrelserne i de lokale boligorganisationer fra hele landet. Det er i de bestyrelser, man vælger, hvem der skal deltage i generalforsamlingen.

På generalforsamlingen er der mulighed for at stille spørgsmål til Domea.dk’s ledelse og bestyrelse. Det er også her formanden Poul Rasmussen aflægger bestyrelsens beretning for det forgange år, ligesom regnskabet skal godkendes og medlemmer vælges til bestyrelsen.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i de gældende corona-restriktioner og opdaterer hjemmesiden, hvis der sker ændringer. Bemærk i øvrigt, at der grundet corona ikke afholdes landskonference i år.

Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 08.30 Indskrivning, kaffe, morgenbrød mv.
Kl. 09.30 Generalforsamling
Kl. 11.00 Pause
Kl. 11.30 Generalforsamling - fortsat
Kl. 12.30 Frokost inkl. kaffe

Tilmelding til Generalforsamlingen

Dagsordenen for generalforsamling 2021 og de tilhørende bilag til mødet finder du på www.domea.dk/valg. Her finder du også Domea.dk’s vedtægter og andet relevant materiale.

Den officielle indkaldelse til generalforsamlingen er sendt ud, men du kan også tilmelde dig vi dette link til NemTilmeld.

Seneste frist for tilmelding er 4. juni 2021.

Hvem kan jeg spørge?

Du er velkommen til at ringe til Hanne Thor Slaarup på 7664 6409 eller skrive en mail på hsl@domea.dk, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller andet.

Er der noget, du er i tvivl om under generalforsamlingen, kan du altid henvende dig til Domea.dk’s personale.