Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Højslev Boligselskab, som ligger lidt udenfor Skive, bliver i det nye år kunde hos Domea.dk. Dermed indtræder boligselskabet i et fællesskab med ca. 80 andre boligorganisationer, som tilsammen ejer 60.000 boliger fordelt over hele Danmark.

De mange kunder med tilsvarende mange beboere er med til at gøre Domea.dk til en af landets toneangivende udbydere af administration, rådgivning og byggeri til den almene branche. Og netop det stærke fællesskab og de gevinster og fordele, som følger med, har været vigtigt for bestyrelsens beslutning om at skifte administrator, fortæller formand for Højslev Boligselskab Svend Aage Madsen.

- Vi har igennem et stykke tid fulgt den udvikling, der er i gang i Domea.dk. Og netop udsigten til at blive en del af et stærkt fællesskab – med alle de fordele det vil give os – samtidig med, at vi fortsat har mulighed for at bevare vores egen identitet som boligselskab og vores måde at gøre tingene på, har været medvirkende til vores beslutning, siger Svend Aage Madsen.

Dermed håber han, at både den lokale bestyrelse og beboerne i fremtiden vil nyde godt af, at få det bedste fra begge verdener. Formanden peger desuden på, at det nye samarbejde er med til at reducere den iboende sårbarhed et mindre boligselskab altid har, mens det også baner vejen for en fremtid, hvor boligselskabet forventer vækst og har ambitioner om at udvikle sig yderligere.

Glæder sig til samarbejdet

Regionsdirektør i Domea.dk Rune Udi Jørgensen glæder sig over at kunne byde Højslev Boligselskab velkommen.

- Vi har haft nogle rigtig gode og konstruktive snakke med formandskabet i Højslev, og det er tydeligt, at vi deler et værdimæssigt fællesskab og har en god fælles forståelse af, hvad der er vigtigt i forhold til at sikre driften og ledelsen af et moderne alment boligselskab, siger Rune Udi Jørgensen og fortsætter:

- Jeg glæder mig selvfølgelig over, at vi har fået en ny kunde. Og jeg hæfter mig derudover i særlig grad ved, at man i Højslev Boligselskab har valgt os til af alle de rigtige grunde. Man er på den ene side bevidst om de mange fordele, som et stærkt og forpligtende fællesskab giver. Samtidig ønsker man at værne om boligselskabets egen identitet og stærke lokale forankring i nærområdet. Det matcher den overordnede tilgang, vi har i Domea.dk og det vidner om en organisationsbestyrelse, som forholder sig aktivt til de krav og forventninger et moderne alment boligselskab skal kunne navigere i, siger han.

Det nye samarbejde er kommet i stand efter en række gode indledende drøftelser. Drøftelser som altså nu har betydet, at Højslev Boligselskab skifter administrator.

Højslev Boligselskab er oprindeligt stiftet i 1947 og har i dag fem boligafdelinger med 137 almene lejemål. Boligselskabet har været administreret af Boligselskabet Sct. Jørgen, men rykker pr. 1. januar 2022 til Domea.dk.