Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Som så meget andet i det forgangne år har Domea.dk’s generalforsamling været udskudt pga. corona epidemien. Men fredag kunne virksomheden endelig gøre status over, året der gik. Og 2020 blev et paradoksernes år, som den administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen konstaterede fra talerstolen.

- På en gang udfordrende, svært og trist – og på samme tid fyldt med fremdrift, engagement og udvikling. Vi startede med dystre forudsigelser og bange anelser og vi sluttede med, ikke bare skindet på næsen, men med flotte resultater og sorte tal på bundlinjen, sagde han blandt andet til de fremmødte og til alle dem som fulgte med via live-streaming.

Fra talerstolen var der også stor ros til alle de beboervalgte og medarbejderne, som bevæbnet med headsets, bærbare computere, hjemmeopkoblinger og webcams på fornemmeste vis har taget fat og fundet på løsninger i året der gik.

Da det hele så sortest ud og landet lukkede ned gik vi ud og sagde, hvordan kan vi hjælpe de beboere, som kommer i klemme og de samarbejdspartnere og leverandører, som får det svært i den kommende tid. Det viser med al tydelighed, at vi er dem, vi siger, vi er.
Poul Rasmussen, formand i Domea.dk

Genvalg til formanden

Bestyrelsesformand Poul Rasmussen blev på generalforsamlingen genvalgt for de kommende to år. Også han kvitterede for indsatsen i året der gik.

- Det har været et år med hjemmearbejde, ganske få håndtryk og kram og ualmindelig meget skærmtid. Det har krævet meget af os alle og været udfordrende. Men både bestyrelsesmedlemmer i boligorganisationerne og medarbejderne har på fornem vis taget ansvar for sig selv og hinanden. Så på trods af epidemiens benspænd har 2020 været et år, hvor vi i bestyrelsen har oplevet, at der er blevet leveret over en bred kam, sagde han bl.a. fra talerstolen og tilføjede:

- Vi har både haft god fremdrift på en række vigtige strategiske projekter, som for en stor dels vedkommende handler om, hvordan vi udvikler os og styrker vores fælles samarbejde. Og samtidig vil jeg gerne på bestyrelsens vegne hylde, at vi alle har været med til at tage et socialt ansvar. Da det hele så sortest ud og landet lukkede ned gik vi ud og sagde, hvordan kan vi hjælpe de beboere, som kommer i klemme og de samarbejdspartnere og leverandører, som får det svært i den kommende tid. Det viser med al tydelighed, at vi er dem, vi siger, vi er.

Erhvervskunde i bestyrelsen

Generalforsamlingen blev også et velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem. Ulrik Brock Hoffmeyer, som er administrerende direktør i administrationsselskabet BO-VEST, blev nemlig valgt ind. Han repræsenterer erhvervskunderne hos Domea.dk, som tæller boligorganisationer eller -administrationsselskaber med egen ledelse.

- Valget af Ulrik Brock Hoffmeyer er oplagt. Han vil både kunne bidrage positivt med sin stærke ledelseserfaring og sin professionelle tilgang til, hvordan vi udvikler virksomheden. Og derudover bliver han en stemme i bestyrelseslokalet, som repræsenterer vores erhvervskunder. Der er nemlig ikke kun én, men mange måder at være kunde på i Domea.dk – og den forskellighed i kundekredsen skal bestyrelsessammensætningen afspejle, siger Poul Rasmussen, som ikke lægger skjul på, at han glæder sig over valget af Ulrik Brock Hoffmeyer.

På generalforsamlingen var der også genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Ole Wenneberg Nielsen, Svend Erik Johansen, Lene Hansen, Kim Randrup og Bente Overgaard.