Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Søndag mistede vi Jesper Hasemann. Han har igennem de senere år kæmpet med alvorlig sygdom, men var lige til det sidste aktiv i det almene beboerdemokrati. Han var både en dygtig og vellidt formand for organisationsbestyrelsen i boligselskabet Domea Aabybro i Nordjylland – og siden 2020 en engageret næstformand for Domea.dk’s bestyrelse.

Engagementet og ønsket om at bidrage til fællesskabet var en rød tråd i hans liv. Foruden sit bestyrelsesarbejde i det almene var han i en årrække involveret i det lokale fagforeningsarbejde, bl.a. som tillidsmand i virksomheden Stoltze Rute & Turistbusser.

Jesper var inden sin død netop blevet genvalgt som næstformand på Domea.dk’s årlige generalforsamling på Hotel Nyborg Strand på Fyn, som blev afviklet i weekenden. Det var i den forbindelse en tydeligt rørt og taknemmelig næstformand, der fra scenen takkede forsamlingen for opbakningen, da genvalget var en realitet.

Det er ifølge formand for Domea.dk Poul Rasmussen netop sådan, man vil huske ham:

- Jesper var en ærlig og engageret beboerdemokrat med et stort hjerte. Det ved alle dem, som kendte ham. Han var en mand, som havde sine meningers mod, og som lige til det sidste var optaget af at gøre en forskel for sine medmennesker. Han ønskede at bidrage, hvor han kunne, og så var han på et personligt plan en lun nordjyde og en god kammerat. Det er sådan, vi vil huske ham. Vores tanker går til de pårørende og til alle de mennesker, der var så heldige at være en del af hans liv.

Jesper Hasemann blev 65 år.

Æret være hans minde.