Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

'Lærebog om almene boliger' giver en udførlig introduktion til det almene boligområde og den komplekse lovgivning, det er reguleret af – og den giver svar på de problemstillinger, der typisk kan opstå i praksis.

Bogen er relevant for alle, der arbejder med almene boliger. Den giver en grundig indføring i branchen for nye aktører og kan fungere som et opslagsværk for dem, der har været med længe. 

Bogen er skrevet af jurist Michael Armin Varandili Hansen og advokat Henrik Meden, som begge har mange års erfaring fra den almene branche. Det er Domea.dk, der har udgivet den.

Sådan køber du bogen

'Lærebog om almene boliger’ er på 745 sider og koster kr. 749,- (inkl. moms, ekskl. forsendelsesomkostninger).

Den kan købes ved at sende en mail til info@domea.dk med information om adresse og antal bøger. Så sender vi bogen/bøgerne og en faktura.