Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Chefkonsulent, forvaltning (stab)

Har du erfaring fra den almene branche? Vil du arbejde for og med beboerdemokratiet? Har du et stort administrativt talent, og har du styr på regler og roller? Er du en stærk formidler i skrift og tale, og kan du være nytænkende i en forretningsmæssig sammenhæng? Så læs videre her…

Vi søger en ny chefkonsulent, der skal der skal understøtte kollegerne og virksomheden i arbejdet med at servicere og udvikle beboerdemokratiet hos vores kunder.

Om Domea.dk

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vi har 600 dedikerede medarbejdere. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner. 

Domea.dk har fokus på at skabe attraktive almene boliger, som mennesker med en helt almindelig indkomst har råd til at betale. Vi tager derfor et stort samfundsansvar og bidrager til en balanceret og bæredygtig byudvikling i hele Danmark. Vores kultur er præget af faglighed, professionalisme, en hverdag med et højt tempo og kort fra tanke til handling samt en uformel omgangstone.

Om jobbet

Som chefkonsulent vil du have en intern rådgiver- og ekspertfunktion ift. de beslutnings- og forvaltningsprocesser, der relaterer sig til understøttelse og udvikling af beboer-demokratiet.

Du vil få ansvaret for at udvikle og opdatere værktøjer til understøttelse af beslutningsprocesser i beboerdemokratiet, ligesom du fx vil skulle udvikle og opdatere standardkoncepter for forretningsfører- og administrationsaftaler.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Intern supportfunktion for chefer og medarbejdere i alle spørgsmål vedrørende forvaltning og beboerdemokrati
 • Udvikling og vedligeholdelse af forretningsgange, vejledninger, paradigmer og standarder i relation til betjening af beboerdemokratiet
 • Udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg til behandling i de lokale boligorganisationer
 • In- og ekstern formidling og forankring af relevante lovændringer mv.
 • Dirigent ved særligt komplicerede eller problemfyldte møder i beboerdemokratiet
 • Udvikling og gennemførelse af in- og ekstern undervisning om beboerdemokratiets virkemåde 
 • Paradigme- og procesansvar for Domea.dk’s forretningsføreraftaler og ydelseskataloger samt for øvrige større tværgående opgaver – fx vedtægtsændringer i de lokale boligorganisationer
 • Udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg til Domea.dk’s bestyrelse
 • Ansvarlig for planlægning og gennemførelse af Domea.dk’s generalforsamling
 • Dirigent på Domea.dk’s generalforsamling.

Vi forventer at du:

 • Har relevant akademisk samfundsvidenskabelig baggrund som cand.scient.pol, cand.jur. eller tilsvarende
 • Min. 3 til 5 års relevant erfaring fra en politisk styret organisation
 • Har erfaring fra den almene branche, gerne konkret erfaring med beboerdemokrati og mødedeltagelse
 • Har erfaring med at udvikle og dokumentere produkter og processer
 • Er god til at kommunikere i skrift og tale, samt er en overbevisende og stærk formidler
 • Er analytisk, struktureret, og detaljeorienteret
 • Er udadvendt og initiativrig
 • Er serviceminded og evner at samarbejde på tværs af faggrænser
 • Kan lide at undervise og rådgive.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et stort og selvstændigt ansvar med fleksibilitet og gode muligheder for at få dine forvaltningskompetencer bragt i spil. Vi tror på, at spændende opgaver og selvstændighed i jobbet skaber trivsel og gode resultater. Du bliver en del af afdelingen Jura, Løn og Ledelsessekretariat, hvor vi p.t. er ni medarbejdere. 

Dit daglige arbejdssted bliver i vores Landscenter i Høje-Taastrup. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. Der tilknyttes god pensionsordning, løn og du bliver om-fattet af en sundheds- og behandlingsforsikring.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk chef Camilla Sverdlin-Højer på 21 14 56 54.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt dit eksamensbevis og beder dig venligst sende din ansøgning via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2020. Første samtale forventes afholdt i uge 41 og anden samtale forventes afholdt i uge 43. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, bolig-administrationer og kommuner, der tilsammen ejer ca. 60.000 boliger over hele landet. 

Vores mission er ’Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo’. Det opnår vi ved at forny det almene fællesskab, fokusere på bæredygtighed og realisere kundernes individuelle mål, visioner og drømme. Samtidig vil vi gerne forene vores medarbejderes drømme om det gode arbejdsliv med vores mål og ambitioner.

Søg jobbet