Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Teamleder til økonomifunktion

Har du erfaring fra en professionel økonomifunktion? Er du ledertypen der tager fat, og som selv tager din del af det daglige arbejde i teamet? Og motiveres du af at spille andre gode? Har du lyst til at arbejde i et kompetent og forretningsorienteret team, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det sjovt sammen? Så læs videre her…

Domea.dk’s økonomiafdeling

Du bliver en del af en større økonomiafdeling med 40 medarbejdere, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og sparring. Afdelingen varetager økonomistyringen for 100 boligselskaber og deres underliggende afdelinger i hele landet. Afdelingen er i gang med at styrke fokus på rådgivning og support af bestyrelser, driftsledere og kundechefer. 

Om jobbet

Som teamleder bliver du spillende træner for dit team, som primært varetager kundernes debitor-, kreditor- og finansopgaver samt forbrugsregnskaber. Du sikrer, at opgaverne løses til aftalt tid, kvalitet og resultat, og at kunderne serviceres bedst muligt.

Dine opgaver bliver varierede og omfatter bl.a.: 

  • Daglig ledelse af teamet, som består af ca. 10 medarbejdere
  • Coaching af teamet med fokus på både faglig og personlig udvikling
  • Planlægning, strukturering og kvalitetssikring af teamets opgaver
  • Koordinering og planlægning på tværs af teams
  • Deltagelse i teamets opgaver, herunder elektronisk fakturahåndtering, forbrugsregnskaber, inkassobehandling og digitalisering af teamets processer.

Din profil

Du har erhvervsmæssig erfaring fra en tilsvarende økonomifunktion. Vi lægger vægt på, at du er struktureret og har:

  • Minimum 2-3 års erfaring med daglig ledelse og udvikling af medarbejdere
  • En god økonomisk og forretningsmæssig indsigt og forståelse 
  • Et godt indblik i opgaver og forretningsgange og har et godt regnskabsmæssigt overblik med fokus på både detalje og helhed
  • En god analytisk sans, flair for tal og en udpræget afsluttermentalitet
  • Evnen til at arbejde med mange og stramme deadlines uden at miste overblikket.

Domea.dk tilbyder

På landsplan er vi 600 medarbejdere, der har glæde af en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. Domea.dk tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. 

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. Der tilknyttes selvfølgelig en god pensionsordning, og du bliver omfattet af en sundheds- og behandlingsforsikring. 

Det daglige arbejdssted bliver i vores landscenter på Oldenburg Allé i Taastrup med gode parkeringsmuligheder og tæt ved Høje-Taastrup Station.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte koncernøkonomichef Jette Pilgaard på 61 20 42 47.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV samt eksamensbevis. Send venligst din ansøgning linket nederst på siden senest den 7. november 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse snarest muligt.

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner.

Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo. Vi vil forny det almene fællesskab, være bæredygtige og realisere vores kunders individuelle mål, visioner og drømme. Samtidig vil vi gerne forene vores medarbejderes drømme om det gode arbejdsliv med vores mål og ambitioner.

Søg jobbet