Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Junior økonomikonsulent

Har du lyst til at arbejde i et kompetent og forretningsorienteret team, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det sjovt sammen. 

I Domea.dk har vi fokus på at skabe attraktive almene boliger, som mennesker med helt almindelige indkomster har råd til at betale. Vi vil gerne bidrage til en balanceret og bæredygtig udvikling i hele Danmark – og det er en ambition, vi deler med vores mange kunder. Det er det, vi tror på. Det er derfor, vi går på arbejde. 

Dit team i Kundeøkonomi 

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke teamets gode samarbejde, og at vi hjælper hinanden for at komme i mål – også når tingene driller. I teamet får du 12 kolleger, der alle arbejder med en bred vifte af opgaver inden for økonomi. 

Teamet er en del af Kundeøkonomi med fysisk placering i Taastrup. Det er en større økonomiafdeling med 40 medarbejdere, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og sparring. Afdelingen varetager økonomistyringen for 100 boligselskaber og deres underliggende afdelinger i hele landet. 

Dit job – regnskaber og rådgivning

Vi er i gang med at styrke fokus på rådgivning og support af bestyrelser, driftsledere og kundechefer. Det betyder, at du vil have en bred kontaktflade med interne og eksterne interessenter i hverdagen. Dine vigtigste opgaver er relateret til:

 • Udarbejdelse og klargøring af materiale til årsregnskaber, herunder afstemninger, antenneregnskaber mm. 
 • Udarbejdelse af udkast til budget
 • Sikring af kvartalsvis budgetopfølgning
 • Varsling af huslejeændringer
 • Diverse ad hoc-bogførings- og afstemningsopgaver
 • Optimering af procedurer og opgaver.

Gode arbejdsforhold

Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Derudover tilbyder vi:

 • En ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost
 • En konkurrencedygtig lønpakke, god pensionsordning samt sundheds- og behandlingsforsikring 
 • Gode muligheder for at udvikle dig fagligt samt stærke kollegaer at sparre med
 • Vi har flextidsordning og mulighed for hjemmearbejde op til 2 dage om ugen
 • En lækker kantineordning og selvfølgelig også frugtordning og god bæredygtig kaffe.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse med speciale i økonomi, gerne suppleret med yderligere specialisering inden for regnskab/økonomi eller du er nyuddannet bachelor eller måske kandidat med en lyst til at lære en økonomiafdeling godt at kende. 

Du har en bred regnskabsmæssig forståelse, og du har drive og lyst til at være med til at udvikle dig selv og Kundeøkonomiafdelingen. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Er god til at samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker
 • Er god til at planlægge, strukturere og effektuere opgaver
 • Har regnskabsmæssigt overblik og er omhyggelig med fokus på både detalje og helhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi forventer at holde samtaler løbende, så send os gerne dit CV snarest muligt – dog senest den 11. april 2023. Det er ikke et krav at vedlægge en ansøgning, men skriv gerne et par linjer i dit CV om din motivation for at søge dette job. 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Nina Steenberg på 20 73 58 66 eller teamleder Morten Lemvig på 20 94 69 48.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Søg jobbet