Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Serviceorienteret kunderådgiver med højt drive

Er du energisk, struktureret og løsningsorienteret? Har du erfaring med kundeservice? Trives du med digitale værktøjer? Og motiveres du af at hjælpe kunderne? Så har vi jobbet til dig, da vi mander op i vores afdeling. 

Du bliver en del af Kundeservice med fysisk placering i Vejle. Jobbet er for dig, som nemt lærer at navigere i flere it-systemer og kan lide at tage ansvar for både dine egne opgaver og afdelingens samlede mål. Det er en afdeling, hvor der sker mange forandringer og fornyelser, så det skal du kunne lide og også gerne selv bidrage til fornyelse og forbedringer.

Om jobbet

Vi søger en proaktiv og arbejdsom kunderådgiver, som sammen med resten af afdelingen tager ansvar for de administrative opgaver forbundet med udlejning af boliger. Vi servicerer vores kunder på mange kanaler så som f.eks. telefon, mail og Facebook. Vi arbejder digitalt i flere systemer samtidig, hvor struktur og detaljer er vigtige.

Kundeservice i Domea.dk er en dynamisk afdeling, hvor alle medarbejdere arbejder som et team og opgaverne deles. Vi er i rivende udvikling, tingene går stærkt og forandringer er der mange af, men vi brænder for det, vi laver. Vi giver helt almindelige folk et hjem at bo i, og det betyder rigtig meget for mange mennesker.

I afdelingen stiler vi mod en kundeorienteret high performance-kultur, hvor alle giver et ekstra nap med, når det er nødvendigt, og hvor vi kan være rollemodeller i virksomheden for den gode service. Derfor ønsker vi en kollega, som smiler gennem telefonen og er motiveret af at hjælpe vores kunder med alle tænkelige spørgsmål og problemstillinger.

Om dig 

Af dig som vores nye kollega, forventer vi at du:

  • Har erfaring med kundeservice - skriftligt såvel som telefonisk 
  • Har gode it-kundskaber og nemt tilegner dig brugen af nye systemer 
  • Har flair for tal, for at svare på spørgsmål om f.eks. restancer og forbrugsregnskaber samt udregne flytteopgørelse
  • Taler og forstår engelsk, da vi har mange nationaliteter som lejere
  • Er nysgerrig og løsningsorienteret, ser muligheder fremfor begrænsninger.

Kendskab til boligudlejning og boligadministrationssystemer vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

På landsplan er vi ca. 575 medarbejdere, der har glæde af en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. I Kundeservice får du 22 engagerede og dygtige kolleger fordelt på 2 lokationer, henholdsvis Vejle og Høje-Taastrup.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi har flextidsordning og arbejdstiden er inkl. frokost. Vi har selvfølgelig også frugtordning og god kaffe. Vores personaleforening laver diverse arrangementer og vil altid gerne have nye medlemmer. Vi har diverse rabatordninger for vores medarbejdere blandt andet også med fitnesscentre, fordi vi tror på, at sunde medarbejdere trives bedst.

Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Der tilknyttes en god pensionsordning, og du bliver omfattet af sundheds- og behandlingsforsikring. Efter oplæring tilbydes mulighed for hjemmearbejde 2 dage ugentligt. 

Sidst men ikke mindst har vi i vores strategi skrevet, at vi vil være en bæredygtig virksomhed, og den rejse kan du, som ny medarbejder være med på.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Henriette Løvborg på 76 64 67 52.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV, og beder dig venligst sende din ansøgning via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er 1. marts 2024. Vi holder samtaler løbende.

Du skal være indstillet på at indsende en kort videopræsentation af dig selv inden en eventuel samtalerunde.  

Tiltrædelse efter aftale.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Søg jobbet