Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Category Manager 

til Indkøbsafdelingen i Domea.dk

Er du en erfaren indkøbsstrateg? Og har du lyst til at arbejde i en kompetent og forretningsorienteret afdeling, og samtidig gøre en forskel for de mennesker, der bor til leje i en almen bolig? Så kan det være dig, vi mangler. 

Kort om os

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner. Vi er 575 dedikerede medarbejdere på landsplan.

Som led i vores strategiplan er vi i færd med at fremtidssikre vores virksomhed til nye konkurrencesituationer, rammebetingelser og individuelle kundeønsker. Du kommer derfor med på en spændende rejse, hvor missionen er: Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Din hverdag

Du skal være med til at styrke indkøbsafdelingen fra kontoret i Taastrup, hvor vi konstant arbejder på at skabe de bedste indkøbsbetingelser for vores kunder gennem arbejdet med strategisk indkøb. Indkøbsafdelingen er en af de centrale funktioner i Domea.dk’s tilbud til kunderne, der tilsammen indkøber tjenesteydelser og varer for over 500 mio. kr. om året. 

Indkøbsafdelingen består af et mindre hold af dedikerede og engagerede medarbejdere. Faglighed, og sparring herom, er i højsædet, og vi gør en dyd ud af, at alle på holdet har mulighed for at udvikle sig. Vi har tillid til hinanden og vores individuelle styrker og fagligheder. Når du starter hos os vil du hurtigt mærke det gode humør som et cenralt element i hverdagen, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Dit job

Som Category Manager får du rig mulighed for at udvikle og bringe din faglighed i spil, og sætte dit præg på, hvordan vi skaber effektive og værdifulde indkøb i Domea.dk. 

Du har det faglige ansvar for en række definerede indkøbskategorier, hvor du hovedsageligt:

 • Udarbejder kategori-strategier og sikrer den løbende kategoriudvikling og -styring
 • Selvstændigt gennemfører udbud og indgår kontrakter, bl.a. i henhold til Udbudsloven 
 • Medvirker til den efterfølgende implementering af kontrakterne i organisationen
 • Kommunikerer internt omkring dine kategorier, eksempelvis om nye aftaler og de afledte effekter af disse, eller ændringer til eksisterende aftaler
 • Løbende sikrer input fra interne interessenter, således at aftalerne fungerer i praksis og skaber værdi for brugerne
 • Bistår og rådgiver kollegaer og kunder i hele Domea.dk ifm. indkøbsrelaterede opgaver, eksemplevis udbud, kontraktindgåelser eller udbudslovgivning.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. 

 • En ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost
 • Gode kontraktvilkår, samt og sundheds- og behandlingsforsikring
 • Fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen
 • Gode mulighed for personlig og faglig udvikling. 

Om dig

Vi tror på, at du får størst succes i stillingen, hvis du kan nikke genkendende til, at du:

 • Har erfaring med startegisk indkøb, eksempelvis som udbudskonsulent, startegisk indkøber, Category Manager e.lign.
 • Er analytisk og kan se helheden i de sammenhænge og samspil du agerer i 
 • Er en erfaren projektleder med en systematisk og vedholdende tilgang til dine opgaver
 • Er stærk i skrift og tale og evner at formidle løsninger på en forståelig måde
 • Har veludviklede samarbejdsevner og kan agere med ro og diplomati på tværs af faggrænser og organisatoriske enheder
 • Er ansvarsfuld med et godt humør 
 • Har en relevant merkantil uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

Kontakt og ansøgning 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Henrik Reenberg 30 93 69 66.

Send os blot dit CV – bemærk, det er ikke nødvendigt at skrive en ansøgning, men skriv et par linjer i dit CV om din motivation for at søge jobbet. Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024. Vi holder samtaler løbende.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Søg jobbet