Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Indkøbskoordinator 

Vil du gerne arbejde inden for indkøb - både praktisk og strategisk. Og har du lyst til at arbejde i en kompetent og forretningsorienteret afdeling, og samtidig gøre en forskel for de mennesker, der bor til leje i en almen bolig? Så kan det være dig, vi mangler. 

Kort om os

Domea.dk er en af Danmarks førende udbydere af administration og rådgivning, herunder byggeri og byudvikling, til den almene branche. Vores kunder er almene boligorganisationer, boligadministrationer og kommuner. Vi er ca. 575 dedikerede medarbejdere på landsplan.

Som led i vores strategiplan er vi i færd med at fremtidssikre vores virksomhed til nye konkurrencesituationer, rammebetingelser og individuelle kundeønsker. Du kommer derfor med på en spændende rejse, hvor missionen er: Sammen med vores kunder gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Indkøbsafdelingen er en af de centrale funktioner i Domea.dk’s tilbud til kunderne, hvor der købes tjenesteydelser og varer for over 500 mio. kr. om året for vores kunder. Du skal være med til styrke indkøbsafdelingen fra kontoret i Taastrup, hvor vi konstant arbejder på at skabe de bedste indkøbsbetingelser for vores kunder gennem arbejdet med strategisk indkøb.

Dit team

Indkøbsafdelingen består af et mindre team, hvor vi lægger stor vægt på selvstændighed, ansvar for egne opgaver samt evnen til at eksekvere og skabe resultater. Faglighed, tillid og gensidig respekt er nøgleord i både afdelingen og i dit samarbejde kollegaer i hele Domea.dk. Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke det gode humør som et cenralt element i hverdagen, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Dit job

Som indkøbskoordinator får du en central og væsentlig rolle i afdelingen, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at sikre, at både igangværende og nye indkøbsinitiativer bliver en succes.

Dine opgaver vil spænde vidt, fra både praktisk til strategisk orienterede. Du får derfor en bred kontaktflade med både leverandører og kollegaer i hele Domea.dk. Du evner således også at navigere taktisk og diplomatisk blandt disse. Dine opgaver og ansvarsområder vil være:

 • Assistere kollegaer i hele Domea.dk med større eller mindre indkøbsrelaterede opgaver
 • Bistand ved udbud og implementering af aftaler
 • Administration af SKI-aftaler og brugen af disse
 • Opfølgning og inddrivelse af leverandørbonus
 • Kontraktadministration og vedligeholdelse af kontraktdatabase
 • Administration af indkøbssystem og e-kataloger
 • Assistere ved implementering og håndtering af erhvervskundeaftaler
 • Håndtering af diverse interne og eksterne henvendelser til indkøbsafdelingen.

Vi tilbyder

Vi har en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. Domea.dk tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. 

 • En ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost
 • Gode kontraktvilkår, samt sundheds- og behandlingsforsikring
 • Fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen
 • Gode mulighed for personlig og faglig udvikling. 

Hvem er du

Vi tror på, at du får størst succes i stillingen, hvis du kan nikke genkendende til, at du:

 • Tilgår nye opgaver og udfordringer positivt og med lysten til at lære nyt
 • Er ansvarsfuld og motiveres af at skabe resultater gennem din planlægning og ved at have styr på opgaver og deadlines
 • Er en opgaveløser, der kan få noget fra hånden. Du arbejder selvstændigt og evner at træffe beslutninger, der sikrer fremdrift i dit arbejde 
 • Har stor erfaring i brugen af MS Office-programmer og generelt hurtigt lærer at begå dig på nye IT-platforme og systemer
 • Er imødekommende og positiv med evnen til at skabe kontakt til, og begå dig blandt, mange forskellige mennesker.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, eller du på anden vis har arbejdet med indkøb på strategisk plan.

Kontakt og ansøgning 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Henrik Reenberg 30 93 69 66.

Send os blot dit CV – bemærk, det er ikke nødvendigt at skrive en ansøgning, men skriv et par linjer i dit CV om din motivation for at søge jobbet. Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024. Vi holder samtaler løbende.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Søg jobbet