Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Studentermedhjælper til Indkøbsafdelingen

Har du lyst til at være en del af en stor virksomhed, men i et i lille et team, hvor faglighed og effektivitet er i højsædet – og går du systematisk til værks og arbejder hjemmevant med analyser og tal? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i indkøbsfunktionen. 

Sammen med dine kollegaer i indkøbsfunktionen er du ansvarlig for at understøtte udviklingen af strategisk og professionelt indkøb i Domea.dk.

Dit team

Du bliver en integreret del af indkøbsfunktionen, som består af et mindre team med kompetente kollegaer, der håndterer strategisk indkøb. Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke det gode humør som et cenralt element i hverdagen, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Dit job

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor fokus er på mennesker og social bæredygtighed. Vi arbejder for at gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo for helt almindelige mennesker, og det gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi tror også på, at med gensidig respekt kommer man længst, og denne overbevisning gør sig gældende overfor både kollegaer, kunder og leverandører. Du vil i jobbet få en bred berøringsflade på tværs af forskellige faggrupper, som du skal evne at samarbejde med.

Du vil komme til at arbejde med forskellige analyse- og driftsorienterede opgaver samt projektrelateret opgaver, herunder:

 • Projektledelse af mindre indkøbsprojekter
 • Udarbejdelse af kommunikation omkring indkøb i Domea.dk 
 • Administration, drift og vedligeholdelse af systemer i indkøbsafdelingen 
 • Undervisning af kollegaer i brugen af e-handelssystem
 • Controlling på Domea.dk’s indkøbsaftaler og interne politikker
 • Analysearbejde - herunder understøttelse ved udbud og andre indkøbsprojekter
 • Udarbejde statistikker og rapporter.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job, hvor du gennem indflydelse, ansvar og selvstændighed, får rig mulighed for at udvikle dig fagligt inden for strategisk indkøb.

På landsplan er vi ca. 575 medarbejdere, der har glæde af en uhøjtidelig omgangsform og gode arbejdsforhold. Domea.dk tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

Din arbejdsplads er hovedsageligt i vores Landscenter i Taastrup og arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, men vi er fleksible med hensyn til tilrettelæggelse af arbejdstiden ifm. med eksamensperioder.

Hvem er du

Du er i gang med relevant videregående merkantil uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Derudover:

 • Har du flair for tal, et stærkt overblik og aflæser hurtigt talmængder og bearbejder data ud fra en struktureret metodik
 • Arbejder du struktureret og lægger vægt på grundighed og kvalitet i dit arbejde
 • Kommunikerer du tydeligt og præcist i både skrift og tale
 • Formår du at afslutte de opgaver, du har ansvar for.
 • Er du positivt indstillet og en team-player, som gerne yder en ekstra indsats for teamet. 
 • Er du serviceminded af natur, og formår at navigere blandt mange forskellige interessenter med diplomati.

Er du interesseret?

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Henrik Reenberg 30 93 69 66.

Send os blot dit CV – bemærk, det er ikke nødvendigt at skrive en ansøgning, men skriv et par linjer i dit CV om din motivation for at søge jobbet. Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024. Vi holder samtaler løbende.

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo. 

Søg jobbet