Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicekoordinator til Bolig Nord

Er du god til at koordinere og give god service til alle typer mennesker – og har du nemt ved at bygge tillidsfulde relationer op i dine omgivelser? Vil du være en del af et team med høj arbejdsglæde, hvor dit bidrag hver dag hjælper teamet med at nå i mål med de fælles opgaver? Så læs med her:

I servicecentret Bolig Nord i Hjørring arbejder vi for, at vores beboeres boliger og boligområder drives professionelt til stor glæde for vores beboere. Vi lægger stor vægt på at yde kunderne god service hver gang, hvilket indebærer, at vi er troværdige, tillidsfulde, og gør os umage med at hjælpe med de opgaver de henvender sig med. Samtidig lægger vi vægt på et åbent og positivt samarbejde med vores bestyrelser, så vi bedst muligt bidrager til at skabe gode og trygge omgivelser for vores beboere.

Administrativt bindeled

Som servicekoordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og de tilknyttede boligafdelinger. Du bliver det administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og kunder får den bedste service, når de henvender sig. I teamet er vi seks rigtig gode, og fagligt dygtige kolleger, hvis vi selv skal sige det. Vi har det sjovt, er gode til at hjælpe hinanden, og vi vægter nærværende ledelse højt. Vores servicecenter drifter 11 boligorganisationer som tilsammen har ca. 2.900 lejemål og dækker et areal fra Skagen til Randers og tværs over til Mors. Din daglige arbejdsplads vil være på kontoret i Hjørring.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Give god kundeservice til boligselskabets beboere sammen med servicecenterets øvrige medarbejdere - både telefonisk og personligt
 • Servicere beboerdemokratiet, herunder udarbejdelse af dagsordener, mødebilag, indkaldelse og praktik vedr. mødeafholdelse & referater
 • Besvare spørgsmål og behandle klager m.v. af driftsmæssig karakter, samt varetage kasseregnskab
 • Tilrettelægge og gennemføre forskellige arrangementer som åbent hus og sociale arrangementer
 • Tage sig af daglig korrespondance og digitale opdateringer.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Du vil blive ansat på gode vilkår, herunder betalt frokostpause, sociale arrangementer og sundheds- og behandlingsforsikring. 

Vi har et ønske om, at vores nye kollega ansættes på 32 timer/ugen. Der vil dog på længere sigt blive mulighed for flere timer.

Hvem er du?

For at du får succes i stillingen, er det vigtigt at du tager ejerskab for opgaverne fra A-Z. Derudover forestiller vi os at du:

 • Har erfaring inden for kontoradministration med en relevant uddannelse
 • Har erfaring med it, herunder Office-pakken m.v.
 • Har erfaring med kundebetjening
 • Er flydende på dansk i skrift og tale
 • Er struktureret, målrettet og fleksibel
 • Har drive og godt humør.

Vi hører gerne fra dig

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kundechef Mikki Frandsen på 20 13 38 12 eller servicekoordinator Anne Bundgaard på 76 44 46 06 mellem kl. 13-15.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV. Send venligst din ansøgning via linket nederst på siden senest den 31. august 2022.

Vi ønsker en ny kollega, der kan tiltræde snarest muligt, og vi vil derfor løbende holde samtaler, men vi venter gerne på dig!

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der til sammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.

Søg jobbet