Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicekoordinator til DFB København

Vores driftsfællesskab ligger centralt på Amager, og vi er 6 kollegaer som vægter fællesskab, udvikling og engagement højt. Sammen drifter vi 8 boligafdelinger og servicerer ca. 600 lejemål med flere på vej. 

Administrativt bindeled

Som servicekoordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og de tilknyttede boligafdelinger. Du bliver det administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og kunder får den bedste service. Som servicekoordinator skal du også sikre, at boligafdelingerne fungerer og være med til at planlægge den mødeaktivitet, der foregår i afdelingerne. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Servicere beboerdemokratiet, herunder udarbejdelse af dagsordener, mødebilag, indkaldelse og praktik vedr. mødeafholdelse
 • Give god kundeservice til boligselskabernes beboere både telefonisk og personligt
 • Medvirke med overblik over råderetssager, samt assistere ved beboerklager
 • Holde husordener, råderetskataloger og vedligeholdelsesreglementer ajour.

Vi tænker, at du:

 • Har erfaring inden for kontoradministration gerne med erfaring med beboerdemokrati
 • Har nemt med it, herunder Office-pakken m.v.
 • Har erfaring med kundebetjening
 • Er flydende på dansk i skrift og tale
 • Tager ansvar og udviser initiativ for at sikre, at opgaverne bliver løst
 • Er struktureret og detaljeorienteret
 • Har humor og er god til at kommunikere.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 25 timer ugentligt med mulighed for på sigt at komme op på 30 timer ugentligt. Du vil blive ansat på gode vilkår, herunder betalt frokostpause, sundheds- og behandlingsforsikring og mulighed for deltagelse i sociale arrangementer.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftsleder Christina Støvhase på 2424 8399. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis. Send venligst din ansøgning via linket nederst på siden senest den 7. oktober. Vi holder samtaler i uge 41. Tiltrædelse snarest muligt. 

Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Søg jobbet