Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk vil i endnu højere grad sætte kunderne forrest og styrke fleksibiliteten og valgfriheden for dem. Vi skal være den samarbejdspartner, der sikrer, at kunderne får succes med deres individuelle mål, visioner og drømme, og som står klar med den nødvendige bistand og ekspertviden, når der er behov for det.

Samtidig vil Domea.dk fokusere på at styrke det fællesskab, virksomheden inviterer kunderne ind i, og som udløser attraktive stordriftsfordele for dem. Når vi investerer sammen, og når vi udvikler sammen, får vi nemlig langt mere for pengene, end det nogensinde ville være muligt, hvis vi stod alene.

Domea.dk bevæger sig så at sige fra at være en virksomhed, der først og fremmest producerer administration, til i højere grad at levere rådgivning og konsulentydelser i tæt samarbejde med kunderne, så de oplever den værdiskabelse, der kan understøtte netop deres boligselskab eller -administration.

Årets resultat blev et overskud på 5,7 mio. kr. Det skal ses i forhold til et budgetteret underskud på 0,7 mio. kr.
Resultatet blev således 6,4 mio. kr. højere end forventet. 

Vil du læse mere om Domea.dk's regnskab? Så kan du downloade Årsberetning 2019 her.