Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

2022 blev et udfordrende år. For beboerne, for boligorganisationerne, for virksomheden og for verdenssamfundet. Vi var akkurat trådt ud af coronaens skygge, da Rusland i februar invaderede Ukraine – og det blev begyndelsen på en samfundskrise, som har forfulgt os gennem året og stadig præger hverdagen.

Allerede i 2021 mærkede vi de knappe ressourcer i byggeriet, som fik materialepriserne til at skyde i vejret. Det blev kun værre i året, der er gået, hvor vi nærmest oplevede et reelt byggestop i branchen, som har påvirket virksomheden såvel som kunderne. Vi har haft en væsentligt lavere byggesagsomsætning, og kunder har måttet sætte byggeprojekter på hold og væbne sig med tålmodighed.

Beboerne – og os alle som borgere – er heller ikke gået ram forbi. Som følge af krigen i Europa steg priserne på råvarer, energi og fødevarer, og vi måtte slås med en tårnhøj inflation.

Situationen har kaldt – og kalder fortsat – på økonomisk og ikke mindst social ansvarlighed, og det kom på den måde til at handle om at tilpasse virksomhedsdriften og bringe Domea.dk og kunderne godt og sikkert igennem 2022.

Årets resultat blev et overskud på 0,2 mio. kr. svarende til årets budget. Et resultat, der netop skal ses i lyset af det turbulente år med store udsving på kapitalmarkedet med høj inflation og rentestigninger og et heraf afledt negativt kapitalafkast samtidig med nedgangen i byggeriet som følge af de høje materialepriser.

I det lys anses resultatet som særdeles tilfredsstillende.