Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Hvem er årets ildsjæl?

Hvert år uddeles Domea.dk Prisen til den eller de ildsjæle, der gør noget særligt for at sikre det gode boligliv lokalt. Prisen uddeles på den årlige Landskonference, og ildsjælene præmieres med op til 40.000 kr. til brug i afdelingerne. Især nye initiativer og nye fællesskaber vil komme i betragtning.

Hvem kan indstilles?

Du kan indstille en person eller en gruppe, der har gjort noget særligt for dit boligområde. Især personer, der har taget nye initiativer eller skabt nye fællesskaber, vil komme i betragtning.

Eksempler på initiativer i boligafdelinger:

 • Gymnastik
 • Computerundervisning
 • Fællesspisning
 • Motionsstier
 • Skab et godt ry for afdelingen
 • Fået beboerdemokratiet til at blomstre
 • Nyttehaver
 • Fælles arbejdsdage
 • Uderum
 • Spare på vand, varme og el
 • Markedsføring

Vindere af prisen i 2018

Domea.dk Prisen 2018 blev uddelt på årets Landskonference fredag den 1. juni i Nyborg. Vinderne ses her:


I alt 40.000 kroner blev de tre vindere af Domea.dk Prisen præmieret med den 1. juni. Her kan du se, hvilke indsatser der løb med priserne:

Tønder: Lokale ildsjæle vinder pris på 20.000 kr.

Der bliver taget godt hånd om både nye beboere og dem, der allerede bor i boligafdelingen Tønder-Rømø Byhuse. Det sørger det fire mand store beboerråd for. Det er velkomstkomité, festarrangør og meget andet – og det engagement har rådet netop modtaget Domea.dk Prisen for.

Læs om beboerrådets arbejde, og mød en af vinderne her

Nykøbing Falster: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I et seniorbofællesskab midt i Nykøbing Falster har de et helt unikt og trygt sammenhold. Og det kan de særligt takke ét menneske for. Eva Pedersen gør hver dag en forskel for beboerne, hun drager omsorg og står bag en lang række aktiviteter. Det har hun nu fået Domea.dk Prisen for.

Læs om Eva Pedersens initiativer, og mød vinderen her

Horsens: Lokal ildsjæl vinder pris på 10.000 kr.

I en boligafdeling i Horsens kender de fleste formanden, Ebbe Rasmussen. Han er altid klar med en hjælpende hånd eller et spændende arrangement, og det har skabt et godt socialt fællesskab blandt beboerne på Emil Møllersgade og Godsbanegade. Ebbes utrættelige engagement er netop blevet belønnet med Domea.dk Prisen.

Læs om Ebbe Rasmussens engagement, og mød vinderen her