Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Strategi: Det individuelle fællesskab

Domea.dk vil være Danmarks førende udbyder af administration, byggeri og rådgivning til den almene branche. Derfor går vi forrest, når det kommer til at redefinere og forny det almene fællesskab. Vi finder den balance, hvor vi både høster frugterne af det stærke fællesskab, og hvor vi samtidig skaber plads til, at vores kunder hver især træffer individuelle valg og markerer sig som selvstændige boligorganisationer. I Domea.dk er nemlig ikke kun én måde at være kunde på, men mange forskellige og plads til både fleksibilitet og individuelle løsninger. 

Mission: Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo

Vi og vores kunder, de almene boligorganisationer, deler en vigtig samfundsopgave. Vi sikrer mennesker i hele Danmark en god og tryg bolig, som er til at betale. 
Det er det, vi tror på. Det er derfor, vi går på arbejde. 
Vi tager vores samfundsansvar alvorligt, tænker mennesker før mursten og ønsker i det hele taget at bidrage til en balanceret og bæredygtig samfundsudvikling.
Vi har kunder i hele Danmark, og vi sætter en ære i at tage afsæt i deres individuelle behov. 

Vision: Vi vil forny det almene fællesskab, være bæredygtige og realisere vores kunders individuelle mål 

Domea.dk vil være Danmarks førende udbyder af administration, byggeri og rådgivning til den almene branche – og vi vil nå vores mål i kraft af det stærke fællesskab og ved at sætte den enkelte kunde i centrum.
For det er det stærke almene fællesskab, som også i fremtiden sikrer danskere et godt og trygt hjem, som også er til at betale. Og det er dét fællesskab, vi hylder og det, vi står på skuldrene af.
Men samtidig vil vi forny og udvikle det almene fællesskab ved at skabe fleksible løsninger med afsæt i vores kundernes behov, som giver plads til individuelle valg og prioriteringer. Derfor er vi optaget af at lytte til og forstå vores kunder. For dét er selve forudsætningen for, at vi kan skabe resultater og realisere deres individuelle mål, visioner og drømme.
I Domea.dk vil vi både tilbyde omfattende valgfrihed for vores kunder og samtidig sikre de stordriftsfordele, som fællesskabet giver. 
Vi vil markere os med et stærkt fokus på bæredygtighed, både internt i Domea.dk og når vi bygger, udvikler og renoverer for vores kunder - for vi tror på, at bæredygtighed i bred forstand bliver afgørende i fremtiden.