Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Der er faktisk ret kort ventetid til en almen ungdomsbolig. Hvis altså du er villig til at bo lidt uden for centrum. Og det behøver jo ikke være for evigt.

Vil du undgå campingpladser og vennernes sofaer de første mange måneder af dit studieliv, så følg med her. Der er både penge og kvaler at spare.

Kortere ventetid

Det er svært at finde studiebolig i de store byer, og det er ofte meget dyrt at leje sig ind hos en privat udlejer. Så hvorfor ikke bo alment? Domea.dk's kunder har almene ungdomsboliger i en lang række byer.

Ventetiden på at få en almen ungdomsbolig er typisk angivet til tre-seks måneder, men ofte går det faktisk hurtigere, fordi flere på ventelisten springer fra, når de får tilbudt en bolig. Det er din chance.

Og det er gratis at skrive sig på venteliste, så der er ikke noget at tabe.

Lavere husleje

Hvis du er villig til at rykke lidt uden for centrum af din studieby, går det ikke kun hurtigere med at få en bolig, huslejen er også typisk lavere, end den ville være inde midt i byen.

Læs om andre fordele ved at bo alment

Selvom det måske ikke er din drøm at skulle cykle eller tage bussen eller toget til din uddannelsesinstitution, kan du se det som et springbræt til en anden bolig, når den værste boligjagt er overstået for dine studiekammerater. Men det kan jo også være, du bliver glad for din nye studiebolig?

Skriv dig op til en ungdomsbolig

Du skriver dig op til en ungdomsbolig på vores søstersite Lejeboligen.nu

Du skal være oprettet som bruger på Lejeboligen.nu for at kunne skrive dig op til en bolig.

Ungdomsboliger er for dig, der er optaget eller indskrevet på et studie. Du kan bo der, så længe du er under uddannelse. Udflytning skal ske senest tre måneder efter endt uddannelse.