Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I aftenens udgave af Langt fra Borgen, et politisk program på DR1, har vært Ask Rostrup inviteret to politikere fra Christiansborg med til Vejleåparken i Ishøj og Gadehavegård i Taastrup for at se nærmere på konsekvenserne af kontakthjælpsloftet, der trådte i kraft 1. oktober i år. 

Fingrene nede i virkeligheden

I programmet får Carl Holst fra Venstre og Jacob Mark fra SF mulighed for at få et bedre indblik i situationen uden for Borgen, når de bl.a. skal yde gældsrådgivning til en beboer fra Gadehavegård og servere mad til beboere, der er ramt af kontanthjælpsloftet i det for nyligt oprettede folkekøkken i Vejleparken.
 
I programmet møder politikerne bl.a. gældsrådgivere fra Forbrugerrådet TÆNK, som Domea.dk indgik officielt partnerskab med 1. oktober.
 
Du kan læse mere om partnerskabet mellem Forbrugerrådet TÆNK og Domea.dk her
 
Du kan se, hvordan det går politikerne, når de skal i arbejdstøjet og følge nogle af de initiativer, Domea.dk har været med til at starte i aftenens program (15.12.16), der vises på DR1 klokken kl. 21.55.