Charlotte Nørbak er 53 år, og tiltræder stillingen som byggechef i Domea.dk 1. september 2016. Charlotte Nørbak er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som Vice President for COWIs bygherrerådgivning. Senest er hun udnævnt til udviklingsdirektør for Byggeridivisionen i COWI med ansvar for udvikling af COWI Byggeris forretningsområder og den faglige udvikling for divisionens godt 450 ansatte.

Med Charlotte Nørbak får Domea.dk en faglig stærk leder, der kan fortsætte den positive udvikling, som Domea.dk har oplevet de seneste år med en ordretilgang af nybyggerier og store renoveringsopgaver i hele landet. Den kraftige vækst betyder, at Domea.dk nu er bygherrerådgiver for almene boligselskabers nybyggerier og renoveringer for en samlet anlægssum på 13 mia. kr.

I den sammenhæng vil én af Charlotte Nørbaks vigtigste opgaver være at videreudvikle og styrke Domea.dks Bygge- og Renoveringsafdeling, der p.t. består af 30 medarbejdere, blandt andet gennem implementering af Domea.dks nye byggepolitik.