Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Se Thomas Holluf Nielsen motiverer sit kandidatur til Mind Your Own Business' bestyrelse.

- Jeg var sidste år mentor i Mind Your Own Business for nogle unge drenge i Høje Taastrup. Det var en livsbekræftende personlig oplevelse. Jeg så hvad det gjorde ved dem, deres selvværd, selvtillid og tro på livet at være med i Mind Your Own Business. Som resultat klarede de sig bedre i skolen og fik større anerkendelse fra deres lærer, siger Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk.

Thomas Holluf Nielsen understreger, at det er en vigtig dagsorden, som her sættes, så flere engagerer sig i at støtte og videreudvikle fundamentet for unge mennesker, så de får flere succesoplevelser i livet. 

- Mind Your Own Business har noget særligt at byde på. Og som bestyrelsesmedlem vil jeg gerne være med til at videreudvikle og få udbredt Mind Your Own Business-programmet til endnu flere boligområder over det ganske land, som et stærkt supplement til det eksisterende system, siger Thomas Holluf Nielsen. 

Vigtige opgaver for den nye bestyrelse

MYOB’s nye bestyrelse skal bl.a. etablere et akademi for de drenge, der ønsker at udvikle sig endnu mere, end projekterne i MYOB hidtil har givet mulighed for.

Hertil kommer opgaven med at styrke foreningens økonomiske bæredygtighed, hvor bestyrelsen skal være med til at sikre det, der kaldes et gedigent ”proof of concept”. Det betyder, at MYOB skal kunne dokumentere den effekt, programmet har haft på de drenge, der deltager. Dokumentationen skal indhentes gennem evalueringer og effektmålinger.

Mind Your Own Business – eller MYOB – har tidligere fungeret som en forening under Dansk Flygtningehjælp. Men i foråret blev MYOB til en selvstændig forening. På generalforsamlingen 29. august skulle bestyrelsen udvides fra tre til syv medlemmer, og det var i den forbindelse Thomas Holluf Nielsen blev valgt.

MYOB’s bestyrelse efter generalforsamlingen 29. august 2016

  • Anne Jastrup, underdirektør i TrygFonden (Formand)
  • Sine Egede, chef for sociale formål i Bikubenfonden (Næstformand)
  • Hans Christian Knudsen, Chef for Integrationsnet i Dansk Flygtningehjælp
  • Flemming Jørgensen, redaktionschef i COOP
  • Stefan Haldan Vestergaard, chefkonsulent i Rambøll
  • Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk
  • Peter Brun, adm. direktør i Lehmann+Brun