Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Lejeboligen.nu er udviklet til at give boligsøgende et samlet og bedre overblik over alle boliger i Domea.dk-regi – både de boliger, som er ledige lige nu og de, der har venteliste.

Nemmere boligsøgning

Det betyder fx, at hvis du er i gang med at skrive dig på venteliste til en bolig, vil systemet automatisk gøre dig opmærksom på eventuelle ledige boliger, som opfylder de samme krav, som du har angivet. Det gør, at du får nemmere ved at finde en bolig her og nu. Læs mere om ledige boliger

Desuden gør en geografisk oversigt det let for dig at se, hvor i landet, der er boliger, og flere søgemuligheder gør det nemt at finde en bolig, der opfylder netop de krav du har til fx husdyr, elevator og meget mere.

Du kommer ind på Lejeboligen.nu enten ved at taste www.lejeboligen.nu i din browser eller fra bl.a. forsiden af www.domea.dk.

Boligsøgende, der allerede er skrevet på venteliste

Er du allerede skrevet på venteliste til en bolig, er alle dine oplysninger, inkl. dit nummer på ventelisten automatisk flyttet over, og du skal derfor blot logge dig på www.lejeboligen.nu. Her vil du, endnu lettere end før, kunne se din ventelisteplacering, svare på tilbud og skrive dig op til boliger.

Quickguide: Sådan kommer du i gang med lejeboligen.nu

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Kundeservice via kontaktformular eller på 76 64 64 64, mandag til torsdag 8.00-20.00, fredag 8.00-16.00.