Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Når du fremover gerne vil på kursus, tilmelder du dig hos Domea.dk, og ikke som tidligere hos NEXT. Det er Annett Abildgaard (Østdanmark) og Helle Østergaard Kehlet (Vestdanmark), der administrerer tilmeldingerne fremover.

I praksis skal du ikke gøre noget anderledes, der vil blot være nogle nye kontaktoplysninger, du skal bruge, hvis du har brug for assistance, og så får du et bedre overblik over dine muligheder og over aktuelle kurser på Domea.dk, som du kan tilmelde dig som bestyrelsesmedlem.
Det kan være kurser for dig, der er ny i bestyrelsen, eller for dig, der er erfaren, men har brug for at få genopfrisket din viden, det kan fx være kurser i beboernes råderet eller i boligøkonomi, og vi kan også skræddersy et kursus til dig og din bestyrelse.

Finder du ikke det kursus, du har brug for, er du velkommen til at kontakte kursusadministrationen i Domea.dk, som meget gerne tager imod forslag til nye kurser.

Tilmeldinger

Det er altid en god idé at tilmelde sig et kursus i god tid – dels for at sikre en plads på kurset, dels for at kursusadministrationen kan se, der er interesse og opretholde kurset.

Hvis du allerede er tilmeldt et kursus, opfordrer Annett Abildgaard og Helle Østergaard Kehlet dig til at skrive til dem på kurser@domea.dk og tjekke op på, om du stadig er tilmeldt. I overgangen fra NEXT til Domea.dk kan der være smuttet nogle tilmeldinger.

Er du nyt bestyrelsesmedlem, kan du allerede komme på kursus den 12. september i Taastrup, hvor du kan blive klædt på til arbejdet i bestyrelsen. Se mere i boksen til højre.