Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det er mindre end et halvt år siden, at overborgmester Frank Jensen (S) satte spaden i jorden og markerede startskuddet på det byggeri, der kommer til at indeholde 131 almene kvalitetsboliger i Århusgade i Københavns Nordhavn.

Og allerede nu kan du få et indblik i, hvordan byggeriet, der har fået navnet Orienten, tegner sig, når Boligselskabet Domea København inviterer naboer og andre interesserede til kransekage og et lille glas på byggepladsen. Det sker ved en nytårskur tirsdag den 23. januar klokken 15.

Alment byggeri med fokus på kvalitet

Orienten er det første almene byggeri i Nordhavn. Og allerede i løbet af efteråret 2019 kan beboerne flytte ind i de første boliger i det knap 14.000 m2 almene kvalitetsbyggeri på den attraktive adresse.

Men selvom boligerne er almene og har en langt billigere husleje end områdets øvrige boliger, er der lagt vægt på høj kvalitet – både i materialevalg og i arkitektur. Man kan ikke med det blotte øje se, at der er forskel på, hvad det koster at bo i de enkelte lejligheder.

Ud over kvalitet er der også fokus på at skabe rammen for det gode naboskab i Orienten. Der er lagt vægt på gennemtænkte og fleksible løsninger, som skaber liv og mulighed for samvær – fx bliver de grønne arealer udformet i flere forskellige størrelser, så man kan bruge nogen til nyttehaver og andre til leg.

Boligselskabet Domea København bruger Domea.dk til at opføre byggeriet, og Domea.dk vil også stå for udlejning og drift af de nye boliger.

Nytårskur: tirsdag den 23. januar, klokken 15-16, Århusgade 145, København.

Fakta om byggeriet

  • Bygherre: Boligselskabet Domea København
  • Byggeforretningsfører: Domea.dk
  • Hovedentreprenør: Daurehøj Erhvervsbyg
  • Arkitekt: Dorte Mandrup Arkitekter, KHS Arkitekter
  • Landskabsarkitekt: Bang og Linnet Landskab
  • Udlejning og drift: Domea.dk
  • Forventet indflytning: Efteråret 2019

Kontakt
Henriette Bremer Nielsen, projektleder på Orienten i Domea.dk, mail: hbn@domea.dk, tlf. 40 22 25 58

Jens Tovborg, kommunikationschef i Domea.dk, jto@domea.dk, tlf. 40 55 95 35

Skriv dig på venteliste til en bolig i Orienten her