Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Fredag den 1. juni står Domea.dk klar til at byde dig velkommen med kaffe og morgenmad på Hotel Nyborg Strand fra kl. 8.30.

To inspirerende og hyggelige dage venter, når bestyrelsesmedlemmer fra lokale boligorganisationer og -afdelinger fra hele landet mødes til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference.

Har du ikke fået tilmeldt dig, kan du lige nå det. Fristen udløber fredag den 25. maj. Meld dig til her

Tema: Det gode boligliv

Fredag formiddag står der Garantforsamling og Repræsentantskabsmøde på programmet, og over middag skyder Domea.dks formand, Poul Rasmussen, årets landskonference i gang. Den strækker sig til lørdag middag den 2. juni. Du kan se det fulde program ved at følge linket i faktaboksen.

Årets tema for Landskonferencen er ’Drømmen om det gode boligliv’, og vi vil fokusere på netop det, som får mange af jer beboere til at engagere jer i jeres boligområde og blive beboerdemokrater: I vil gøre en forskel og styrke det gode boligliv i netop jeres boligafdeling eller boligorganisation.

Vi tager udgangspunkt i jeres egne drømme på Landskonferencen, både gennem oplæg, debat og øvelser. I får som deltagere mulighed for at sætte ord på jeres egne drømme om det gode boligliv, at reflektere over drømmenes betydning, og så får I en række konkrete værktøjer med hjem til at styrke arbejdet med det gode boligliv i jeres boligafdeling.

Til inspiration finder du herunder to artikler, hvor en række aktører, som du vil møde i Nyborg den 1. og 2. juni, fortæller om, hvad det gode boligliv er for dem.