Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Som beboerdemokrat kan du blive involveret i en byggesag gennem et byggeudvalg eller boligorganisationens bestyrelse. Når I skal bygge nyt eller renovere jeres boliger, er det godt at være klædt på, hvis man ønsker at deltage aktivt i projektet.

I skal ikke vide alt, men en byggesag er ofte en lang og uforudsigelig proces med mange spændende og vigtige opgaver – og det er en stor fordel at have fået et indblik i, hvilken proces man går ind i.

Det indblik kan I få på et bygherrekursus, som Domea.dk afholder i henholdsvis Høje Taastrup og Vejle. Her får I en introduktion til den rolle og det ansvar, man har i en byggesag.

Hvem kan deltage?

Kurset er for beboerdemokrater, der er på vej ind i eller netop har involveret sig i en byggesag. Det er desuden for kundechefer og evt. driftsledere.

På kurset kan I møde Domea.dks byggechef, Charlotte Nørbak, og en række andre oplægsholdere. Den byggeprojektleder, der er tilknyttet jeres byggesag, vil også være til stede.

Kurset i Høje Taastrup finder sted den 20. november kl. 16 og i Vejle den 16. januar kl. 16.30.

Læs mere, og tilmeld dig her