Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk inviterer til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference den 5. og 6. april. Her venter to spændende og hyggelige dage i Nyborg på Fyn. Og du er som beboerdemokrat velkommen som deltager. Tilmeldingen er åben nu.

Fredag den 5. april indledes med garantforsamling, dernæst repræsentantskabsmøde, og efter frokost begynder landskonferencen. Fredag aften er der festmiddag.

Danmarks almene boliger i fremtiden?

Konference-udvalget er i fuld gang med at planlægge et par spændende dage og temaet på landskonferencen bliver ’Danmarks almene boliger i fremtiden?’.

Hvordan ser fremtiden ud for Danmarks almene boliger? Hvordan er vi som beboerdemokrater med til at påvirke fremtiden? Hvordan tiltrækker vi flere frivillige? Det vil være nogle af de spørgsmål, som vi skal drøfte. Vi håber, at I som deltagere får inspiration og konkrete ideer med hjem i boligafdelingerne.

Det endelige program offentliggør vi, når vi kommer tættere på konference-dagene.

Skriv til os

Hvis du har gode ideer til temaet eller arrangementet, er du mere end velkommen til at skrive til konference-udvalget på kommunikation@domea.dk.
Vel mødt til et par spændende dage i Nyborg!