Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

1. februar hedder it-chefen i Domea.dk Leon Bredo Jensen.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkes os at indgå en aftale med Leon. Med hans store erfaring og faglige tyngde på området får vi en meget forretnings- og kundeorienteret leder ombord, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk.

Leon Bredo Jensen får bl.a. ansvaret for at sikre en professionel drift, support og udvikling af Domea.dks it-aktiviteter samt for at understøtte og fremtidssikre en yderligere digitalisering af virksomheden. Desuden får han ansvar for at skabe en fremtidssikret hybridarkitektur og datastrategi.

Han kommer til at stå i spidsen for It-afdelingens 14 medarbejdere og vil sammen med Domea.dks øvrige chefteam desuden bidrage til den fortsatte udvikling og gennemførelse af Domea.dks forretningsstrategi.

Leon Bredo Jensen kommer fra en stilling som Head of Infrastructure Operation i Coop Danmark. Før det har han været it-driftschef samme sted. Inden han kom til Coop, var han CIO i Lån & Spar Bank.
Leon Bredo Jensen er 47 år og uddannet Master of IT fra IT-Universitetet i København. Privat er han gift og har to børn på 16 og 22 år.