Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Poul Rasmussen er fortsat formand for Domea.dk. Det ligger fast, efter at han på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde den 5. april blev genvalgt for en toårig periode. Poul Rasmussen er formand for boligselskabet Domea Vordingborg og medlem af en række almene boligselskabers bestyrelser.

Repræsentantskabet i en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer består af bestyrelsesmedlemmer fra de ca. 90 boligselskaber, der er kunde hos Domea.dk. Og der var fuld opbakning fra beboerdemokraterne, da Poul Rasmussen gik på scenen og takkede for valget.

- Jeg er glad for og stolt over valget, og jeg er glad for dermed at kunne fortsætte linjen, som vi er ved at lægge for Domea.dk. Jeg ser frem til at sende de planer, der lige nu ligger på papiret, ud at leve i 2020, siger Poul Rasmussen, der med valget forsætter i spidsen for Domea.dks kunder – de almene boligselskaber – og de ca. 60.000 boliger, de tilsammen ejer.

Ud over Poul Rasmussen blev fire andre bestyrelsesmedlemmer valgt. Det drejer sig om Svend Erik Johansen (formand for BSB Svendborg – genvalg), Kim Randrup (formand for Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund – genvalg), Lene Hansen (formand for Boligselskabet Trollebo i Næstved – ny) og Jesper Michael Hasemann (formand for boligselskabet Domea Aabybro – ny).

Se hele bestyrelsen her

To-dages arrangement på Fyn

Repræsentantskabsmødet er en del af et større arrangement på Hotel Nyborg Strand på Fyn, hvor Domea.dk samler sine kunder til to fagligt inspirerende og hyggelige dage, der ud over Repræsentantskabsmødet også omfatter Garantforsamling og Landskonferencen.

Temaet for Landskonferencen er i år ’Fremtidens almene boliger’, og den er proppet med inspiration, oplæg, debat og involvering af de ca. 400 deltagere med udgangspunkt i deres eget boligområde.

For formanden er fremtidens almene boliger en del af et samfund, hvor der er plads til alle.

- Jeg ser en fremtid, hvor vi har blandede byer, som almene boliger er en stor del af. Byer, hvor vi blander ejer- og lejeboliger, og hvor der er plads til alle – til unge og gamle og dem midtimellem og til svage borgere i samfundet, så de bliver en del af fællesskabet. Byer, hvor vi har flere seniorbofællesskaber, som der er meget stor efterspørgsel på i disse år, siger Poul Rasmussen, der understreger en anden vigtig pointe:

- Det er vigtigt, at vi er stolte af at bo alment – også i fremtiden.