Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

- Med Henning får vi en samarbejdsorienteret og visionært tænkende leder med alsidig og praktisk erfaring fra arbejdet med udvikling af boligområder. Derudover har Henning et indgående kendskab til den forestående transformation af Gadehavegård via sit konsulentarbejde. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Henning, siger Christian Fries, regionsdirektør i Domea.dk, der administrerer, driver og udlejer boligerne i Gadehavegård.

Gadehavegård, som er en almen boligafdeling i Høje-Taastrup med knap 1.000 boliger under boligselskabet DFB, er på regeringens ghettoliste og står over for en større transformation. Der er netop offentliggjort en udviklingsplan for området, som blandt meget andet indbefatter nedrivning af 260 boliger, ommærkning og sammenlægning af andre, byggeri af flere nye ejerboliger og almene ældreboliger, en vej gennem området og en ny uddannelsesinstitution i området.

Henning Winther kommer til at spille en central rolle i den transformation. Han vil varetage den daglige ledelse af den boligsociale helhedsplan i Gadehavegård og bliver omdrejningspunkt for samarbejdet med beboere, afdelingsbestyrelse og kommune.

Stillingen som boligsocial områdechef indebærer bl.a. ansvar for netop at understøtte det byudviklingsprojekt, der skal genoprette og udvikle området til en attraktiv bydel med blandet beboersammensætning. Samtidig skal Henning Winther sikre sammenhæng mellem de lokale boligsociale indsatser og de langsigtede politiske initiativer.

Henning Winther kommer fra en stilling som specialkonsulent og har tidligere haft ansvaret for ledelse af den boligsociale indsats i Gellerupparken i Brabrand Boligforening ved Aarhus.

Han tiltræder stillingen som boligsocial områdechef den 1. juni 2019.

Henning Winther er 46 år, uddannet Cand.it fra Aarhus Universitet samt Diplom i Ledelse fra VIAUC, og han er i gang med en Master i offentlig ledelse. Han bor i Egå sammen med sin kone og tre børn.