Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I marts afholdes fem kredsmøder rundt omkring i landet. Og du er meget velkommen til at deltage i din region.

På kredsmødet kan du få et gensyn med gode naboer, med beboere fra andre boligafdelinger og -organisationer, der vil være spisning, hygge og foredrag, og så er der valg.

I alt fire bestyrelsespladser og fem suppleantposter til Domea.dk’s bestyrelse skal nemlig fordeles på Domea.dk’s generalforsamling den 3. april.

Forud for den endelige valghandling skal der stilles en række kandidater op, og på kredsmødet peger I på den kandidat, I gerne så i Domea.dk’s bestyrelse fra jeres område, samt på den suppleant, I foretrækker.

Hvert lejemål, der møder op, har to stemmer.

Fortæl os, hvis du stiller op

Alle kan stille op – det kan du også. Du skal bare huske at fortælle os, at du gør det, når du tilmelder dig kredsmødet.

I kredsene Midtjylland, Syddanmark inkl. Fyn, Sjælland og øerne samt Hovedstaden skal de fremmødte på kredsmødet vælge både en bestyrelseskandidat samt en suppleantkandidat. I Nordjylland skal kredsen vælge en suppleantkandidat.

Valget i Nordjylland er ekstraordinært. Normalt skiftes Nordjylland og Midtjylland til at indstille kandidater til Domea.dk’s bestyrelse, og i år er det Midtjyllands tur, men der mangler pt. en suppleantkandidat i Nordjylland – og derfor skal kredsen også afholde en valghandling i år.

Kredsene svarer til de fem officielle regioner.

Det endelige valg til bestyrelsen

Det endelige valg af bestyrelsesmedlemmerne og suppleanterne sker på Domea.dk’s generalforsamling den 3. april 2020 på Hotel Nyborg Strand på Fyn. Her skal der også vælges en ny næstformand. Information om tilmelding følger, når vi nærmer os.

Det er generalforsamlingens ca. 250 stemmer, der afgør valget.