Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Næstformanden for Domea.dk’s bestyrelse er på valg i 2020. Den 3. april i Nyborg på Fyn vælger generalforsamlingen den nye m/k til posten. Og det bliver en ny, der sætter sig i stolen, da den siddende næstformand, Svend Overgaard, har besluttet, at han ikke genopstiller.

Det sker som et led i et generationsskifte.

Bestyrelsen vil gennemføre et åbent ’rekrutteringsforløb’, hvilket betyder, at alle, der mener sig kvalificerede til posten, kan stille op. Du ser her, hvordan du melder dig som kandidat.

Det skal du gøre senest den 23. februar 2020.

Bestyrelsen holder samtaler med alle opstillede kandidater efter fristens udløb og vil på den baggrund pege på en kandidat, som den anbefaler til posten. Det forhindrer dog ikke generalforsamlingen i at vælge en af de andre kandidater, der stiller op, på valgdagen den 3. april.

To af bestyrelsens nuværende medlemmer, Allan Aistrup og Jesper Hasemann, har allerede meddelt, at de er kandidater til posten, men de er en del af kandidatfeltet på lige fod med andre, der måtte melde sig. Bestyrelsen inviterer alle interesserede kandidater til at stille op.

Den nye næstformand vælges for en toårig periode.

Den afgående næstformand, Svend Overgaard, har været en del af Domea.dk’s bestyrelse siden 2015, og i december 2017 blev han valgt som næstformand.