Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Hvis ikke du allerede har gjort det, så skal du skynde sig at sætte et stort kryds i kalenderen den 6. og 7. maj 2022. Her afholder vi Domea.dk’s generalforsamling og årets landskonference. Det foregår som vanligt på Hotel Nyborg Strand på Fyn, hvor vi skyder fredagen i gang med fælles morgenmad, inden generalforsamlingen begynder.

Efter en veloverstået generalforsamling slår vi dørene op til et brag af en landskonference. Årets tema er ’Bæredygtighed – fra erklæret mål til en del af vores hverdagstænkning’. Det skal med andre ord handle om, hvordan vi hver for sig og sammen gør de gode bæredygtige ambitioner til virkelighed.

Bæredygtighed ... har vi ikke haft det på programmet før, tænker du måske. Og jo, det har vi – blandt andet på den seneste formand-/næstformandskonference.

Når det igen er temaet, også på Landskonferencen, er det, fordi vi mener det, når vi siger, vi vil være bæredygtige. Og det er faktisk heller ikke kun noget, vi siger – det er i stigende grad også noget, vi gør!

Både i Domea.dk og rundt om i landet i de lokale boligorganisationer og -afdelinger er der flere og flere konkrete eksempler på, hvordan vi arbejder med bæredygtige tiltag og udviser samfundsansvar.

Vi hverken kan eller skal alle sammen gøre det samme. Men i fællesskab kan vi inspirere hinanden, lære af hinanden og videndele med hinanden.

På Landskonferencen sætter vi derfor lys på nogle af de mange gode tiltag, der er gang i. Og vi uddeler den nystiftede bæredygtighedspris til et af de projekter eller tiltag, I alle sammen har været med til at indstille.

Kendte ansigter – både indefra og udefra

Rie Helmer, som de fleste nok kender som den garvede tv-vært og journalist, som hun er, vil føre os godt igennem begge dage.

Og hun vil dele scenen med flere af jer – da det er jeres arbejde ude i boligorganisationerne, der skal sættes lys på.

Bestyrelsens konferenceudvalg har det fulde program på plads, men løfter først sløret for, hvilke andre kendte ansigter vi skal møde, når invitationerne sendes ud i starten af april.

Men vi tør godt love jer en konference lidt ud over det sædvanlige …