Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Klimakrisen er den største globale udfordring, vi står overfor som samfund. I Domea.dk har vi derfor en erklæret vision om, at vi vil være bæredygtige og udvise samfundsansvar – fordi det giver mening, og fordi det er nødvendigt.

Vi arbejder ud fra en bevidsthed om, at vi har et ansvar for at trække i den rigtige retning, både når det gælder social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Dét er udgangspunktet, når vi rådgiver vores kunder og understøtter jer i at udleve jeres egne bæredygtige ambitioner.

Og det er I heldigvis også allerede rigtig godt i gang med. Rundt omkring i de lokale boligorganisationer og -afdelinger er der flere og flere konkrete eksempler på gode, bæredygtige tiltag. Dét fortjener der at blive sat lys på!

Det bliver der på årets Landskonference, hvor temaet er 'Bæredygtighed – fra et erklæret mål til hverdagstænkning'. På Landskonferencen vil Domea.dk uddele Bæredygtighedsprisen til et af disse initiativer. Med prisen følger 40.000 kr., som skal bruges i vinderens organisation eller afdeling til yderligere at sætte skub i arbejdet med bæredygtighed.

Det er nu, du skal indstille

Der er rigtig mange inspirerende eksempler at hente rundt om i landet, og dét kan du være med til at sørge for, at der bliver sat lys på, ved at indstille en person, et projekt eller en indsats, som har gjort en forskel for den bæredygtige udvikling i din boligafdeling eller -organisation. Det kan være inden for social bæredygtighed, miljømæssig bæredygtighed, økonomisk bæredygtighed – eller måske en indsats, der kombinerer to eller endda alle tre bundlinjer.

Tøv ikke med at indstille – vi vil gerne høre om og dele alle former for bæredygtige tiltag!

Nogle gange er det de små, håndgribelige indsatser, som kan ende med at gøre den største forskel, eller de kan inspirere andre og måske bruges som en løftestang til noget større et andet sted. Indstil også meget gerne et igangværende eller planlagt projekt – det behøver ikke være endeligt implementeret eller fuldstændigt udført for at være interessant for andre at høre om.

For selve formålet, når vi mødes på Landskonferencen 2022, er at dele vores viden og erfaringer med hinanden – at finde og få inspiration og måske udvikle noget sammen.