Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Signe Sønderskov skal lede og udvikle afdelingen Byggeri og byudvikling med godt 40 medarbejdere og kontorer i både Øst- og Vestdanmark. Og så får hun ansvaret for en omfattende portefølje af projekter inden for alment nybyggeri, renovering og byudvikling, som Domea.dk udvikler og driver for sine kunder.

Signe Sønderskov selv ser meget frem til det tætte samarbejde med de mange boligorganisationer.

- Vores fremmeste opgave er at understøtte og rådgive den enkelte boligorganisation, som står overfor at skulle renovere eller bygge nyt. Det er uhyre vigtigt, at man som bygherre føler sig godt hjulpet på vej, og det skal vi være med til at sikre, siger Signe Sønderskov.

Hun lander i Domea.dk i en tid, hvor virksomheden er i fuld gang med at styrke sit generelle fokus på kundetilfredshed og kvalitet i byggeriet.

Og den administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, glæder sig over at få Signe Sønderskov med på holdet.

- I Domea.dk er vi i fuld gang med at omstille virksomheden til en mere kundefokuseret og fleksibel administrations- og rådgivningsvirksomhed. Vi sætter den lokale boligorganisations behov og ønsker i centrum, og det har naturligvis også betydning for, hvordan vi går til de konkrete bygge- og renoveringsopgaver – og i høj grad også, hvordan vi rådgiver og samarbejder med vores kunder undervejs i processen. Her er jeg sikker på, at Signe med sin brede erfaring med byggeri og sit personlige lederskab vil blive en stor gevinst for virksomheden, siger Thomas Holluf Nielsen.

Styr på byggeriet og god ledererfaring

Signe Sønderskov er 44 år og uddannet civilingeniør. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef for bygherrerådgivning af større kunder i ingeniør- og rådgivningsvirksomheden Rambøll. Tidligere har hun også været afdelingsleder i Kuben Management, hvor hun arbejdede med bl.a. bygherrerådgivning, udbud, strategi og analyse samt bæredygtighed i byggeriet.

Og spørger man hende, hvorfor hun inden længe sætter sig i stolen som direktør i Domea.dk, så er det bl.a. for at bidrage til at udvikle og fremtidssikre de almene boliger og dermed gøre en forskal for de mange mennesker, som bor alment rundt om i landet.

- Vi bygger fremtidens almene boliger i samarbejde med kunderne, og vi har en unik mulighed for at vise vejen, når det gælder om at skabe gode og trygge hjem til en masse mennesker. Det er en kæmpe inspiration for mig. Samtidig glæder jeg mig også over at komme til en virksomhed, som i den grad har ambitioner om at finde nye løsninger og bygge mere bæredygtigt, siger Signe Sønderskov og fortsætter:

- Og mere end noget andet glæder jeg mig selvfølgelig til at komme rundt og hilse på vores kunder og alle mine nye kollegaer, siger hun.

Signe Sønderskov tiltræder den 1. august 2022. På posten erstatter hun Charlotte Nørbak, som forlod jobbet tidligere på året.