Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen fortæller bl.a., at der er en stigende interesse i markedet for den vej, vi er slået ind på, og at flere kunder har valgt os til på den baggrund.
I 2021 er strategien 'Fremtidens individuelle fællesskab' blevet brudt yderligere ned i konkrete projekter og indsatser. Det er ikke længere et fremtidssyn. Det er blevet vores måde at gøre tingene på.
Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør