Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Forårets regionsmøder er på trapperne, og inden længe modtager organisationsbestyrelsesmedlemmer og medlemmer af repræsentantskaberne en invitation.

Der er seks regioner i denne sammenhæng: Nordjylland, Midtjylland, Syd- og Sønderjylland, Fyn, Sjælland og øerne samt Hovedstaden. Alle regioner holder møder i marts, og datoerne kan ses i boksen – husk at reservere datoen.

Som tidligere er det lokale beboerdemokrater, der sætter dagsordenen og beslutter, hvilke emner der er relevante for netop deres område at tage op på regionsmødet.

- Jeg glæder mig til at gense organisationernes beboerdemokrater på møderne og ikke mindst til gode debatter om de emner, der optager lokalt. Det er altid en fornøjelse at opleve det engagement og den nysgerrighed, der er på at dykke ned i det, der rører sig for boligselskaberne lige nu, så de kan agere bedst muligt i det samfund, de er en del af, med de muligheder og udfordringer, der kan være, siger Uffe Andreasen, som er Domea.dk’s regionsdirektør i Østdanmark og dermed med på møderne i Region Sjælland og Øerne samt i Hovedstaden.

Programmerne er stadig under udarbejdelse, og emnerne vil blive præsenteret, når invitationerne sendes ud.

Valg til Domea.dk’s bestyrelse

Ud over de lokale programpunkter vil der i fire ud af seks regioner også være valg af kandidater til Domea.dk’s bestyrelse. Nemlig i Region Nordjylland, Fyn, Sjælland og øerne samt i Hovedstaden.

På regionsmøderne vælger medlemmerne deres kandidater til henholdsvis en bestyrelsespost samt en suppleantpost – og kandidaterne skal herefter endeligt vælges på Domea.dk’s generalforsamling den 14. april i Nyborg på Fyn.

I næste uge udsendes information til alle beboere om, at de har mulighed for at stille op som kandidat på regionsmødet.

Mens regionsdirektør Uffe Andreasen deltager på møderne i Østdanmark, vil regionsdirektør Rune Udi Jørgensen deltage på møderne i Vestdanmark. Formand for Domea.dk, Poul Rasmussen, vil være vært ved alle seks regionsmøder rundt om i landet.