Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk’s whistleblowerordning er nu etableret, og man kan som medarbejder, beboer og beboerdemokrat lave indberetninger til advokatfirmaet Kromann-Reumert, som bestyrer ordningen.

Indberetninger skal ske via formularen her​

Linket til formularen ligger desuden på hjemmesiden her​, hvor du også kan finde vores whistleblowerpolitik​. Indberetninger er fortrolige.

Hvorfor en whistleblowerordning?

Som tidligere beskrevet i artiklen her​ har whistleblowerordningen først og fremmest til formål at beskytte medarbejdere, beboere og beboerdemokrater, så man har et sted at gå hen, hvis man sidder inde med viden, man ikke ved, hvor man ellers skal aflevere, eller hvis man fx oplever grænseoverskridende adfærd.

Whistleblowerordningen kan aktiveres ved alvorlige hændelser, kritisable forhold og lovovertrædelser i virksomheden.

Det er et lovkrav fra EU, at vi som en virksomhed med mere end 50 medarbejdere har en whistleblowerordning.

Hvad med kunderne?

HR og Kromann-Reumert har her i efteråret afholdt tre webinarer, hvor de boligorganisationer, der havde lyst til at deltage, er blevet klædt på til at beslutte, om de også vil have en whistleblowerordning. De har herefter mulighed for at sætte punktet på dagsordenen til et kommende bestyrelsesmøde i organisationen for at tage stilling.

Det vil fremover blive sådan, at Domea.dk samler op en gang i kvartalet og får etableret whistleblowerordninger for og i samarbejde med de boligorganisationer, der har valgt at tilslutte sig.
​​​
Du vil kunne se en oversigt på hjemmesiden​ over, hvilke boligorganisationer der har en whistleblowerordning, efterhånden som de tilslutter sig.