Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den nye forperson i Byggeriets Samfundsansvar hedder Thomas Holluf Nielsen. Han er netop blevet valgt på foreningens generalforsamling og overtager stafetten efter Palle Adamsen, der har stået i spidsen siden 2014.

Som forperson ønsker Thomas Holluf Nielsen at mobilisere branchen i bestræbelserne på at bygge bæredygtigt og tage samfundsansvar.

- Bæredygtighed handler om vilje, mod og samarbejde på tværs. Byggeriet er samlet set en stor aktør, og derfor har vi også et vigtigt ansvar (…). Foreningen har markeret sig på vigtige – og svære – dagsordener, som for en del af byggebranchen godt kan virke kontroversielle, men ikke desto mindre utroligt vigtige for udviklingen. Det vil jeg som forperson være med til at videreføre, så vi kan tale om det, som er svært, og finde løsninger sammen, siger han bl.a. i en pressemeddelelse udsendt af Byggeriets Samfundsansvar.

Indsamler og formidler viden

Byggeriets Samfundsansvar er en forening, der samler frontløberne på tværs af byggeriets værdikæde. Foreningen indsamler og formidler viden og udvikler værktøjer inden for den sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtighed.

Formandsposten er ulønnet, og i bestyrelsen sidder repræsentanter fra både private og offentlige udviklere. Du kan læse mere om foreningen her.