Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Regionsmøderne nærmer sig, og det er tid til at reservere datoen for mødet i din region. Du finder den i boksen.

På regionsmøderne deltager medlemmer af organisationsbestyrelserne og repræsentantskaberne. Medlemmerne modtager en invitation med tilmeldingslink til mødet i deres region ca. fire uger før mødet.

I denne sammenhæng er der seks regioner: Nordjylland, Midtjylland, Syd- og Sønderjylland, Fyn, Hovedstaden samt Sjælland og øerne. Beboerdemokrater i hver region er med til at beslutte, hvilke emner der er relevante for dem at tage op på møderne.

I Domea.dk ser Rune Udi Jørgensen, Domea.dk’s regionsdirektør i Vestdanmark, frem til møderne.

- Det er altid en fornøjelse at mødes med de lokale bestyrelsesmedlemmer rundt om i landet. Der er glædelige gensyn og gode debatter i vente. Ikke mindst ser jeg frem til, at vi tager fat i netop de emner, som er vigtige for de beboerdemokrater, vi møder i de enkelte regioner. De fremmødte debatterer altid med engagement og nysgerrighed på, hvordan de kan gøre det bedste for deres boligorganisation, beboere og lokalområde, siger Rune Udi Jørgensen, som er med på de møder, der afholdes vest for Storebælt.

På møderne i Region Hovedstaden og Sjælland og øerne deltager regionsdirektør i Østdanmark, Uffe Andreasen.

Dagsordenerne er stadig under udarbejdelse, og programmerne vil blive præsenteret, når invitationerne sendes ud.

Valg til Domea.dk’s bestyrelse

I fire ud af seks regioner vil der også være valg til Domea.dk’s bestyrelse på dagsordenen. Det drejer sig om Region Midtjylland, Syd- og Sønderjylland, Hovedstaden samt Sjælland og øerne.

På regionsmøderne vælger medlemmerne deres kandidater til henholdsvis en bestyrelsespost samt en suppleantpost – og kandidaterne skal herefter endeligt vælges på Domea.dk’s generalforsamling den 24. maj i Nyborg på Fyn.

Organisationsbestyrelsen beslutter forud for regionsmødet, hvilke adgangsberettigede repræsentanter for boligorganisationen, der skal holde og afgive boligorganisationens samlede antal stemmer på regionsmødet.

En af de nærmeste dage udsendes information til alle beboere om, at de har mulighed for at stille op som kandidat på regionsmødet.

Formand for Domea.dk, Poul Rasmussen, er vært ved alle seks regionsmøder rundt om i landet.