Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Er du kommet bagud med huslejen? Så søg hjælp, inden det får alvorlige konsekvenser for din boligsituation.

Domea.dk tilbyder økonomisk rådgivning til alle lejere i de boligorganisationer, som er tilmeldt ordningen.

Læs mere om den gratis rådgivning her eller udfyld denne formular, hvis du har brug for rådgivning.

Det kan du få hjælp til

Beboerrådgivningen er for dig, der har brug for gratis, uvildig og fortrolig hjælp og rådgivning.

Du kan som beboer i en bolig administreret af Domea.dk få økonomisk rådgivning. Hjælpen er gratis og kan være med til at forhindre, at du bliver sat ud af din bolig, hvis du har økonomiske vanskeligheder, der gør, at du ikke kan betale din husleje. Den kan også hjælpe dig til en mere stabil økonomi i hverdagen.

Rådgiverne kan hjælpe dig med at lægge et budget, henvise til hvor du kan søge ekstra ydelser eller få tilrettelagt tilbagebetaling af forfalden husleje og meget mere. Du vil også kunne få svar på de spørgsmål, du måtte have omkring penge, gæld og budgetter.

Bagud med huslejen

Det er aldrig godt at komme bagud med huslejen. I værste fald risikerer man at blive sat ud af sin lejlighed. Derfor er det er vigtigt, at man henvender sig hurtigt, hvis man har problemer med at betale huslejen.

Jo før du kontakter os, jo nemmere vil det være for at hjælpe dig i den situation. Udfyld formularen nedenfor eller ring til vores økonomiske rådgivere, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Personligt og fortroligt

Den økonomiske rådgivning er personlig. For at sikre den bedst mulige hjælp er det vigtigt, at der er gensidig tillid. Derfor er rådgivningen i Domea.dk selvfølgelig fortrolig. Det betyder, at vi ikke deler de informationer vi får fra dig eller kontakter sagsbehandlere i kommuner eller andre myndigheder og personer uden dit samtykke.

Brug denne formular eller skriv til os på raadgivning@domea.dk.

Andre tips

Du kan få flere gode råd til at håndtere din gæld på Raadtilpenge.dk, hvor du bl.a. også kan læse om dine rettigheder, når du har gæld.

Gæld – få styr på det

Sådan lægger du et budget

Fold ud, og læs mere

Hvad betyder det?

Det kan være indviklet at forstå de mange termer, der dukker op, når økonomien er udfordret. Herunder har vi forklaret nogle af dem.

Fold ud, og læs mere: