Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Interessen for ”Borgen”-byggeriet i Svendborg er boomet efter offentliggørelsen af den kommende renovering, som skal blive til 118 almene familieboliger. Faktisk så meget, at boligadministrationen Domea.dk har modtaget mere end 200 opkald fra borgere, som ønsker at komme på ventelisten til det nye byggeri.

Martin Skytte, kundechef i Servicecenter Svendborg, er imponeret over den store interesse, der er blevet vist for nybyggeriet.

– Vi har aldrig oplevet så stor en interesse tidligere, siger Martin Skytte til Fyns Amts Avis.

Udsigt over byen

Mange af henvendelserne er kommet fra beboere, der allerede bor i Boligselskabet BSBs eksisterende lejligheder. Men lejlighederne har også trukket i parcelhusejerne i Svendborg, der, ligesom BSB-beboerne, flittigt har kontaktet Domea.dk.

Spørger man Martin Skytte, så mener han, at den store interesse fra både parcelhusejere og almene beboere kommer af, at en stor del de nye lejligheder kommer til at have udsigt over Svendborg Sund og Svendborgs historiske bymidte.

– Jeg tror, det skyldes, at vi har ramt folk et sted, hvor de godt kan se sig selv i et nybyggeri, siger han til avisen.

En venteliste med 500 navne

De 200 henvendelser kom i løbet af de første to uger efter offentliggørelsen af byggeprojektet. Helt uden, at hverken Boligselskabet BSB eller Domea.dk har været ude og reklamere for byggeriet. Martin Skytte forventer derfor også, at antallet på ventelisten kommer til at stige.

– Folk kender kun projektet fra omtalen i medierne, og vi vil ikke blive overraskede, hvis det ender med, at vi har en venteliste med over 500 navne, siger han til avisen.

Du kan svar på dine spørgsmål vedrørende boligsøgning og venteliste her

Hvis du leder efter ungdomsbolig, er her 5 tips til at søge ungdomsbolig.
Du kan læse mere om at bo i almen bolig her