Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Åbne bestyrelsesmøder for beboerne en gang om måneden. Frivillige beboere, der hjælper med PC-problemer. Loppemarked, hvor alle pengene går til en hjertestarter.

Det er bare nogle af grundene til, at en gruppe beboere fra afd. 53 i Vissenbjerg fredag den 9. juni 2017 vandt prisen Årets Klokke, da Domea.dk holdt Landskonference i Nyborg. Domea.dk uddeler prisen til frivillige ildsjæle fra en boligafdeling, der gør noget helt særligt for fællesskabet.

Prisen er et skulderklap

Anna-Lisa Kielstrup, der er næstformand i afdelingsbestyrelsen, tog imod prisen på vegne af den aktive gruppe fra Vissenbjerg, som man i afdelingen kalder ’den lille hårde kerne’. Det er dem, der går forrest og gør en forskel for beboernes liv og hverdag.

– Prisen betyder rigtig meget. Det er virkelig et skulderklap for, hvad vi går og laver. Jeg er sikker på, at de bliver rigtigt glade hjemme i afdelingen, når jeg kommer hjem med denne her, sagde hun.

Aktiviteter styrker fællesskabet

Årets Klokke er specielt en anerkendelse af lederskabet i afdelingen. Noget, som gruppen af beboere i stor grad har udvist. De har nemlig arbejdet på at styrke fællesskabet i afdelingen ved at afholde blandt andet kreativ aften med strik og hækling, loppemarkeder og sankthansfest.

– Der skal jo ske noget i sådan en afdeling. Selvom der ikke altid møder så mange op, er vi ikke bange for at køre videre ­- vi bliver ved, siger Anna-Lisa Kielstrup.