Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Når vi er flere, er der større rabat at hente. Det viser den senest forhandlede aftale om naturgas, som Domea.dk har indgået med Eniig Energi Naturgas A/S.

Her er der op til 19,5 procent at spare på naturgas for den enkelte beboer eller medarbejder i Domea.dk, fordi prisen er forhandlet på vegne af både beboer og medarbejdere. Aftalen løber i tre år og er indgået pr. 1. januar 2018.

En gennemsnitshusstand vil med den nye aftale kunne spare 430 kroner om året på naturgas i forhold til priser ved et andet selskab. Beregningen er gennemført med listepriser fra november 2017 og et årligt forbrug på 1.500 m3 naturgas. Hvis du bruger mere naturgas, vil du kunne spare endnu mere ved at skifte til Eniig.

Du kan nemt skifte til den nye aftale

Medarbejdere og beboere i Domea.dk, der ønsker at gøre brug af den nye aftale om billigere naturgas, skal blot udfylde, underskrive og sende denne blanket til

samol@eniig.dk
eller
Eniig Energi Naturgas A/S, Titgensvej 4, 8600 Silkeborg, att.: Sanne Møllebjerg

Medarbejdere og beboere, der allerede får leveret naturgas fra Eniig igennem Domea.dk, skal ikke gøre noget for at få de nye priser. Hvis du ikke ønsker at fortsætte på den nye aftale, skal du hurtigst muligt kontakte Eniig på telefon: 4099 3466.

Se her, om der kan leveres naturgas til din adresse

Se de mange andre rabatter, du kan gøre brug af som beboer