Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den 1. og 2. juni venter to indholdsrige og hyggelige dage i Nyborg på Fyn, når Domea.dk inviterer til garantforsamling, repræsentantskabsmøde og landskonference. Og du er som beboerdemokrat velkommen som deltager. Tilmeldingen er åben nu.

1. juni indledes med garantforsamling, dernæst repræsentantskabsmøde, og over frokost skyder vi landskonferencen i gang. 

Fredag aften er der festmiddag.

Drømme om det gode boligliv

Konference-udvalget er i fuld gang med at planlægge et par spændende dage og temaet på landskonferencen bliver ’det gode boligliv’.

Hvad oplever du som det gode boligliv? Hvordan finder vi de fælles drømme i boligafdelingen? Og hvordan får vi dem gjort til virkelighed? Det vil være nogle af de spørgsmål, som vi skal debattere, så I som beboerdemokrater får inspiration og konkrete ideer med hjem i boligafdelingerne.

Det endelige program offentliggør vi, når vi kommer tættere på konference-dagene.

Skriv til os

Hvis du har gode ideer til temaet eller konferencen, er du mere end velkommen til at skrive til udvalget på kommunikation@domea.dk.

Vel mødt til et par spændende dage i Nyborg!