Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Om godt to måneder er der valg til Domea.dks bestyrelse, men allerede nu skal du tage stilling til, om du vil stille op som bestyrelsesmedlem. Først skal du nemlig vælges på et kredsmøde og indstilles som kandidat.

Der afholdes fem kredsmøder rundt i landet i tidsrummet fra 2. til 14. maj, et i hver kreds – en kreds svarer til en region. Og du er velkommen på mødet, uanset om du stiller op eller ej. Møderne er også en mulighed for at hilse på gode naboer og beboere fra andre boligafdelinger og -selskaber – og for at stemme på din kandidat til Domea.dks bestyrelse. Der er spisning, hygge, oplæg og debat på programmet.

Under selve valghandlingen på kredsmødet skal beboerne vælge to kandidater, som de ønsker at indstille til Domea.dks bestyrelse – en kandidat til en bestyrelsespost og en kandidat til suppleantposten. Hvert lejemål, der møder op på kredsmødet, har to stemmer.

Derfor skal du have besluttet inden da, om bestyrelsesarbejde kunne være noget for dig. På mødet vil du få mulighed for at præsentere dig selv, inden beboerne stemmer.

Hvis det bliver dig, kredsen vælger som kandidat, bliver du inviteret med til Domea.dks repræsentantskabsmøde den 1. juni på Fyn. Det er her, selve valget til Domea.dks bestyrelse finder sted.

Det er kun fire ud af fem kredse, der hvert år indstiller kandidater til Domea.dks bestyrelse. I år er det Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden. Nordjylland sidder over i år, men kredsen holder alligevel møde, som du er meget velkommen til.

Nordjylland og Midtjylland skiftes til at indstille kandidater hvert andet år.

Læs mere om valget til Domea.dks bestyrelse på vores valgsider her