Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den 1. juni er der valg til Domea.dks bestyrelse, og både formanden og næstformanden er på valg i år. Bestyrelsen har besluttet at indstille den nuværende formand, Poul Rasmussen, samt den nuværende næstformand, Svend Overgaard, til genvalg.

De har begge siddet på posterne siden 12. december 2017, hvor et ekstraordinært repræsentantskabsmøde pegede på de to, efter at den hidtidige formand trak sig fra posten. Poul Rasmussen var næstformand inden da. 

Selvom bestyrelsen indstiller den siddende formandsduo, kan du som beboer stadig stille op som formand eller næstformand.

Formanden vælges for en etårig periode, mens næstformanden vælges for to år. Selve valget sker på Domea.dks repræsentantskabsmøde den 1. juni i Nyborg på Fyn, hvor også fire bestyrelsesmedlemmer og suppleanter er på valg.

Det er repræsentantskabets ca. 225 medlemmer, der stemmer.

Læs mere om repræsentantskabet og valghandlingen her

Domea.dks formand, Poul Rasmussen, er 58 år og næstformand for Boligselskabet Domea Vordingborg samt formand for afdelingen Kirsebærplantagen.

Domea.dks næstformand, Svend Overgaard, er 73 år og formand for Domea Rødekro samt for afdelingen Byskoven Rise.