Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelsen i Mind Your Own Business (MYOB) har fået nyt formandskab. Det er Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, der netop er valgt som formand, mens Flemming Jørgensen, projektchef i Coop, er ny næstformand.

- Jeg vil gerne sig tak for tilliden. Jeg er stolt og glad over valget, men først og fremmest glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet i MYOB, som har en særlig plads i mit hjerte, siger Thomas Holluf Nielsen, der har været medlem af MYOB’s bestyrelse i de tre år, den har eksisteret.

MYOB er baseret på frivillighed – også for bestyrelsesmedlemmernes vedkommende – og formålet er at introducere iværksætteri til drenge i udsatte boligområder. De skaber deres egne mikrovirksomheder i tæt sparring med venturepiloter, lokale samarbejdspartnere og en mentorvirksomhed fra erhvervslivet. Drengene styrker deres selvtillid og faglighed, og de får mod på at tage en uddannelse.

- Min erfaring med de her drenge er, at alle har noget at byde på. Nogle har bare ikke fået den samme start eller de samme muligheder, som jeg fx har. De har brug for kærlighed med kant og en hjælpende hånd. Den vil jeg gerne række dem, siger Thomas Holluf Nielsen, der selv har været mentor i et par af projekterne.

- Jeg kan genkende arbejdet i MYOB i mit arbejde med almene boliger i Domea.dk. Vi leverer også fra menneske til menneske og er med til at gøre en forskel. Social bæredygtighed skal tages alvorligt – det er fremtidens unge, MYOB er med til at forme. Det er om noget et arbejde, der giver mening, siger Thomas Holluf Nielsen.

Opbakning fra erhvervslivet er altafgørende

Netop formandens og de øvrige bestyrelsesmedlemmers hands on-erfaring med organisationen og drengene er af stor betydning, fortæller Maria Kavita Nielsen, som er stifter af og direktør i MYOB.

- Det gør en kæmpe forskel, at bestyrelsesmedlemmerne engagerer og involverer sig så meget i MYOB, som de gør. Det betyder meget i dagligdagen, at der er opbakning og professionelle kræfter bag, så vi fortsat kan være en stærk organisation, der når ud til så mange drenge som muligt, siger Maria Kavita Nielsen, der gerne vil anerkende det store arbejde, bestyrelsen gør.

- Jeg glæder mig til at fortsætte den gode dialog og det gode samarbejde. Vi har nogle stærke bestyrelsesmedlemmer, der kan tage organisationen med ud og leve i andre sammenhænge og fora. Det er altafgørende, at vi har opbakning fra erhvervslivet, siger Maria Kavita Nielsen.

En del af den opbakning kommer fra den nye formand.

- Vi skal fortsat sikre en udvikling og professionalisering af MYOB, for selvom organisationen er drevet af frivillighed, er det også en arbejdsplads, og vi skal støtte Maria i det gode formål. Hun gør en kæmpe forskel for rigtigt mange mennesker, siger Thomas Holluf Nielsen, hvis første store opgave som formand er at sikre en langsigtet finansieringsplan i samarbejde med resten af bestyrelsen, så MYOB også i fremtiden kan støtte endnu flere drenge på deres vej ind i voksenlivet.

Mind Your Own Business fejrer 10-års jubilæum i 2020 og vil i løbet af året kigge tilbage på nogle af de gode projekter, organisationen og drengene er lykkedes med gennem tiden.

 

Bestyrelsen i MYOB

  • Thomas Holluf Nielsen, adm. dir. i Domea.dk (formand)
  • Flemming Jørgensen, projektchef i Coop (næstformand)
  • Peter Brun, kriminolog og ejer af Lehmann+Brun
  • Stefan Haldan Vestergaard, chefkonsulent i Rambøll
  • Sine Egede, chef for socialområdet i Bikubenfonden
  • Peter Holm, chef for samfundsansvar i AP Pension
  • Rie Odsbjerg Werner, adm. dir. i TryghedsGruppen